EURO 2032 Türkiye'de düzenlenecek

SPOR 09.10.2023 - 13:21, Güncelleme: 09.10.2023 - 13:21
 

EURO 2032 Türkiye'de düzenlenecek

Türkiye, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası, İtalya'yla birlikte düzenleyecek. UEFA kararı yarın açıklayacak.

haberimizvar.net- UEFA, EURO 2032'nin ev sahibini resmi olarak yarın açıklayacak. Organizasyona tek aday Türkiye-İtalya. UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı  konuyla ilgili açıklama yaptı. "HARİKA BİR ORGANİZASYON OLACAĞINA İNANIYORUM" Yardımcı, "EURO 2032'ye ev sahipliği adaylığı için son başvuru tarihi geçen sene sonunda bitti. Bu nedenle EURO 2032 için Türkiye ve İtalya ortaklığından başka aday olmayacak. Türkiye ve İtalya'nın ev sahipliğindeki turnuva en güzel Avrupa Şampiyonası olacaktır. Harika bir organizasyon olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. İTALYAN BASINI DA DUYURDU İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Türkiye ve İtalya ortaklığının EURO 2032'yi düzenleyeceğini açıkladı.
Türkiye, 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası, İtalya'yla birlikte düzenleyecek. UEFA kararı yarın açıklayacak.

haberimizvar.net- UEFA, EURO 2032'nin ev sahibini resmi olarak yarın açıklayacak. Organizasyona tek aday Türkiye-İtalya.

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi Servet Yardımcı  konuyla ilgili açıklama yaptı.

"HARİKA BİR ORGANİZASYON OLACAĞINA İNANIYORUM"
Yardımcı, " EURO 2032'ye ev sahipliği adaylığı için son başvuru tarihi geçen sene sonunda bitti. Bu nedenle EURO 2032 için Türkiye ve İtalya ortaklığından başka aday olmayacak. Türkiye ve İtalya'nın ev sahipliğindeki turnuva en güzel Avrupa Şampiyonası olacaktır. Harika bir organizasyon olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İTALYAN BASINI DA DUYURDU
İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Türkiye ve İtalya ortaklığının EURO 2032'yi düzenleyeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.