Ev sahibi deprem sandı, dışarı çıkınca şok oldu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2023 - 16:59, Güncelleme: 30.11.2023 - 17:02
 

Ev sahibi deprem sandı, dışarı çıkınca şok oldu

Adana’da bir evin balkonuna kamyonet çarptı. Çarpma anı saniye saniye görüntülenirken ev sahibi, “Deprem oldu sandık. Baktık ki kamyonet çarpmış” dedi.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hasan Altun idaresindeki 01 ARN 562 plakalı kamyonet, sokaktan geçtiği sırada Kadir Öztep’in evinin balkonuna çarptı. ÇAY İÇERKEN DEPREM OLDU SANDILAR Eşiyle birlikte evde çay içtiği sırada büyük bir gürültüyle sarsılan Öztep, hemen dışarı çıktı ve gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. Kamyonetin balkonuna çarptığını ve balkon demirlerinin söküldüğünü fark etti. Çarpan sürücü ile anlaşan Öztep, şikayetçi olmazken kamyonetin balkona çarpma anı ise saniye saniye görüntülendi. İhlas Haber Ajansı’na konuşan Kadir Öztep, “Eşimle birlikte sobanın karşısında çay içiyorduk. Eşim tam dedi ki ‘Kadir deprem olsa bu soba devrilir’ onu demesinin ardından büyük bir gürültü koptu. Eşim hemen diğer odaya koştu bende deprem oldu sandım. Aşağı bir indim ki kamyonet balkona çarpmış. Allah’tan kimseye bir şey olmadı. Sürücü ile anlaştık, şikayetçi olmadık” diye konuştu.  
Adana’da bir evin balkonuna kamyonet çarptı. Çarpma anı saniye saniye görüntülenirken ev sahibi, “Deprem oldu sandık. Baktık ki kamyonet çarpmış” dedi.

haberimizvar.net- Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Yenibey Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Hasan Altun idaresindeki 01 ARN 562 plakalı kamyonet, sokaktan geçtiği sırada Kadir Öztep’in evinin balkonuna çarptı.

ÇAY İÇERKEN DEPREM OLDU SANDILAR

Eşiyle birlikte evde çay içtiği sırada büyük bir gürültüyle sarsılan Öztep, hemen dışarı çıktı ve gördüğü manzara karşısında hayatının şokunu yaşadı. Kamyonetin balkonuna çarptığını ve balkon demirlerinin söküldüğünü fark etti.

Çarpan sürücü ile anlaşan Öztep, şikayetçi olmazken kamyonetin balkona çarpma anı ise saniye saniye görüntülendi.

İhlas Haber Ajansı’na konuşan Kadir Öztep, “Eşimle birlikte sobanın karşısında çay içiyorduk. Eşim tam dedi ki ‘Kadir deprem olsa bu soba devrilir’ onu demesinin ardından büyük bir gürültü koptu. Eşim hemen diğer odaya koştu bende deprem oldu sandım. Aşağı bir indim ki kamyonet balkona çarpmış. Allah’tan kimseye bir şey olmadı. Sürücü ile anlaştık, şikayetçi olmadık” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.