'Evaristo' beğeni topladı

KÜLTÜR (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.12.2023 - 17:30, Güncelleme: 22.12.2023 - 17:30
 

'Evaristo' beğeni topladı

Antalya Şehir Tiyatroları sanatçısı Beyza Ergezer Şahin, Civan Canova'nın yazdığı tek kişilik oyun 'Evaristo' adlı eseri sahneledi. Şahin, performansıyla alkış yağmuruna tutuldu.

haberimizvar.net- 'Evaristo', Büyükşehir Belediyesi Doğugarajı Kültür ve Ticaret Merkezi Performans Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu. Eserin hem yönetmenliğini, hem oyunculuğunu üstlenen Beyza Ergezer Şahin, gidecek bir yeri, evine gitme umudu olmayan 'Evaristo' adlı kadının inadıyla yarattığı dünyasını, geçmişe, bugüne ve geleceğe dair tespitlerini ironik bir dille canlandırdı. Oyunun kostüm tasarımını Gizem Kadirler, ışık tasarımını Furkan Kaymaz, müzik ve ses düzenlemelerini Osman Naci Akıncı hazırladı. Beyza Ergezer Şahin'in sahnedeki performansı izleyici tarafından dakikalarca alkışlandı. BİRÇOK OYUNDA ROL ALDI Beyza Ergezer Şahin, 2'nci Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri Yarışması'nda 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne sahip olmuştu. Şahin, 'Polisler', 'Maskeliler', 'Kadife Çiçekleri', 'Suç ve Ceza', 'Büyük Aşkların Sonuncusu', 'Araf', 'Kıss Ne Kate', 'İstanbul Efendisi', 'Cadı Kazanı', 'Kösem Sultan' gibi birçok oyunda rol almıştı.  Baum Tiyatro'nun yapımı olan 'Evaristo', aynı sahnede 2-13 Ocak, 6-24 Şubat, 5-19 Mart, 16 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde izleyicisiyle buluşacak.
Antalya Şehir Tiyatroları sanatçısı Beyza Ergezer Şahin, Civan Canova'nın yazdığı tek kişilik oyun 'Evaristo' adlı eseri sahneledi. Şahin, performansıyla alkış yağmuruna tutuldu.

haberimizvar.net- 'Evaristo', Büyükşehir Belediyesi Doğugarajı Kültür ve Ticaret Merkezi Performans Sahnesi'nde izleyiciyle buluştu. Eserin hem yönetmenliğini, hem oyunculuğunu üstlenen Beyza Ergezer Şahin, gidecek bir yeri, evine gitme umudu olmayan 'Evaristo' adlı kadının inadıyla yarattığı dünyasını, geçmişe, bugüne ve geleceğe dair tespitlerini ironik bir dille canlandırdı.

Oyunun kostüm tasarımını Gizem Kadirler, ışık tasarımını Furkan Kaymaz, müzik ve ses düzenlemelerini Osman Naci Akıncı hazırladı. Beyza Ergezer Şahin'in sahnedeki performansı izleyici tarafından dakikalarca alkışlandı.

BİRÇOK OYUNDA ROL ALDI

Beyza Ergezer Şahin, 2'nci Uluslararası Emek ve Başarı Ödülleri Yarışması'nda 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne sahip olmuştu. Şahin, 'Polisler', 'Maskeliler', 'Kadife Çiçekleri', 'Suç ve Ceza', 'Büyük Aşkların Sonuncusu', 'Araf', 'Kıss Ne Kate', 'İstanbul Efendisi', 'Cadı Kazanı', 'Kösem Sultan' gibi birçok oyunda rol almıştı. 

Baum Tiyatro'nun yapımı olan 'Evaristo', aynı sahnede 2-13 Ocak, 6-24 Şubat, 5-19 Mart, 16 Nisan ve 19 Mayıs tarihlerinde izleyicisiyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.