EWF Antalya'da incelemelerde bulundu

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 30.08.2023 - 10:18, Güncelleme: 30.08.2023 - 10:18
 

EWF Antalya'da incelemelerde bulundu

Avrupa Halter Federasyonu (EWF) heyeti, Türkiye'de düzenlenecek 2024 Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası için Antalya'daki salonlarda incelemelerde bulundu.

haberimizvar.net- Türkiye Halter Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 18-28 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşecek şampiyona için çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda Avrupa Halter Federasyonu (EWF) Başkanı Antonio Conflitti ve EWF Saymanı Astrit Hasani, Antalya'da organizasyonun yapılacağı salona gelerek incelemelerde bulundu ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ile Asbaşkan Yasin Arslan'dan bilgi aldı. Konuyla ilgili EWF Başkanı Antonio Conflitti'nin "Olimpiyatlar öncesinde bu organizasyonu Türkiye'nin en mükemmel şekilde yapacağına inanıyoruz. Konaklama oteli, salon ve Antalya organizasyon için son derece uygun." dediği belirtildi. Antonio Conflitti ve Astrit Hasani'ye ziyaretleri için teşekkür eden Talat Ünlü, önümüzdeki günlerde EWF ile şampiyonanın protokolünün imzalanacağını, hazırlıkların ise hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.
Avrupa Halter Federasyonu (EWF) heyeti, Türkiye'de düzenlenecek 2024 Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası için Antalya'daki salonlarda incelemelerde bulundu.

haberimizvar.net-  Türkiye Halter Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, 18-28 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya Spor Salonu'nda gerçekleşecek şampiyona için çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Avrupa Halter Federasyonu (EWF) Başkanı Antonio Conflitti ve EWF Saymanı Astrit Hasani, Antalya'da organizasyonun yapılacağı salona gelerek incelemelerde bulundu ve Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü ile Asbaşkan Yasin Arslan'dan bilgi aldı.

Konuyla ilgili EWF Başkanı Antonio Conflitti'nin "Olimpiyatlar öncesinde bu organizasyonu Türkiye'nin en mükemmel şekilde yapacağına inanıyoruz. Konaklama oteli, salon ve Antalya organizasyon için son derece uygun." dediği belirtildi.

Antonio Conflitti ve Astrit Hasani'ye ziyaretleri için teşekkür eden Talat Ünlü, önümüzdeki günlerde EWF ile şampiyonanın protokolünün imzalanacağını, hazırlıkların ise hız kesmeden devam edeceğini açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.