F-16'lar prova uçuşu gerçekleştirdi

YEREL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.10.2023 - 14:39, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:39
 

F-16'lar prova uçuşu gerçekleştirdi

Antalya semalarında 2 adet F-16 tipi savaş uçağı, Cumhuriyetin 100’üncü yılında yapacağı gösteri öncesi prova uçuşu gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-“Türk Yıldızları” ekibi tarafından gerçekleştirilecek olan gösteri uçuşunun, İstanbul Boğazı’ndaki Resmi Geçit Töreni’ne katılacağından dolayı ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde F-16’lar Antalya semalarını süsleyecek. Türk Yıldızları yerine Antalya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirecek olan F-16’lar, Cumhuriyetin 100. Yıl dönümünü kutlanacağı 29 Ekim Pazar günü yapacağı gösteri öncesi bugün saat 13.00 sularında prova uçuşu gerçekleştirdi. 4 ADET F-16, GÖSTERİ UÇUŞU GERÇEKLEŞTİRİLECEK Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamalarında, 29 Ekim Pazar günü saat 13.00 itibariyle 4 adet F-16 uçağı “Gösteri Uçuşu” için Konyaaltı Olbia Kent Meydanı'nda Antalyalılar ile buluşacak. Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruk noktasına çıkararak, izleyiciler için unutulmaz bir görsel şölen sunacak.
Antalya semalarında 2 adet F-16 tipi savaş uçağı, Cumhuriyetin 100’üncü yılında yapacağı gösteri öncesi prova uçuşu gerçekleştirdi.

haberimizvar.net-“Türk Yıldızları” ekibi tarafından gerçekleştirilecek olan gösteri uçuşunun, İstanbul Boğazı’ndaki Resmi Geçit Töreni’ne katılacağından dolayı ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde F-16’lar Antalya semalarını süsleyecek. Türk Yıldızları yerine Antalya semalarında gösteri uçuşu gerçekleştirecek olan F-16’lar, Cumhuriyetin 100. Yıl dönümünü kutlanacağı 29 Ekim Pazar günü yapacağı gösteri öncesi bugün saat 13.00 sularında prova uçuşu gerçekleştirdi.

4 ADET F-16, GÖSTERİ UÇUŞU GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Cumhuriyetin 100. Yıl kutlamalarında, 29 Ekim Pazar günü saat 13.00 itibariyle 4 adet F-16 uçağı “Gösteri Uçuşu” için Konyaaltı Olbia Kent Meydanı'nda Antalyalılar ile buluşacak. Antalyalıların Cumhuriyet Bayramı coşkusunu doruk noktasına çıkararak, izleyiciler için unutulmaz bir görsel şölen sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.