Falezlerde film gibi kurtarma operasyonu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2024 - 11:41, Güncelleme: 01.02.2024 - 11:41
 

Falezlerde film gibi kurtarma operasyonu

Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yeşilbahçe Mahallesi'nde 20 metrelik falezlerden kayalıklara düşen 28 yaşındaki Kübra G.I. film senaryolarını aratmayan bir operasyonla kurtarıldı. Deniz Polisi tarafından Yat Limanı'na getirilen genç kadın Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki falezlerde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 20 metrelik falezlerden bir kişinin düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kayalık alanda acı çığlıkları atan ve isminin Kübra G.I. (28) olduğu öğrenilen kadının kurtarılması için deniz polisinden yardım talep etti. Karadan olayın gerçekleştiği yerde inceleme yapan polis ekipleri, Kübra G.I.'ya ait olduğu belirlenen bir çanta buldu.    “KABURGALARIM” DİYEREK ACI ÇEKTİ Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen deniz polisi ekipleri, Kübra G.I.'yı bulunduğu yerden kontrollü bir şekilde bota aldı. Kaleiçi Yat Limanı'na getirilen Kübra G.I.'nın ambulansa alındığı sırada ‘Kaburgalarım' diye bağırdığı ve acı çektiği görüldü. İlk müdahalesi ambulansta yapılan genç kadın, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.  Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Yeşilbahçe Mahallesi'nde 20 metrelik falezlerden kayalıklara düşen 28 yaşındaki Kübra G.I. film senaryolarını aratmayan bir operasyonla kurtarıldı. Deniz Polisi tarafından Yat Limanı'na getirilen genç kadın Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

haberimizvar.net- Olay, dün saat 16.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki falezlerde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 20 metrelik falezlerden bir kişinin düştüğünü görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Belirtilen adrese gelen itfaiye ekipleri, kayalık alanda acı çığlıkları atan ve isminin Kübra G.I. (28) olduğu öğrenilen kadının kurtarılması için deniz polisinden yardım talep etti. Karadan olayın gerçekleştiği yerde inceleme yapan polis ekipleri, Kübra G.I.'ya ait olduğu belirlenen bir çanta buldu. 
 
“KABURGALARIM” DİYEREK ACI ÇEKTİ
Yaklaşık 3 dakikada olay yerine gelen deniz polisi ekipleri, Kübra G.I.'yı bulunduğu yerden kontrollü bir şekilde bota aldı. Kaleiçi Yat Limanı'na getirilen Kübra G.I.'nın ambulansa alındığı sırada ‘Kaburgalarım' diye bağırdığı ve acı çektiği görüldü. İlk müdahalesi ambulansta yapılan genç kadın, tedavi için Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. 


Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.