Farkında ol oltaya gelme!

ASAYİŞ 05.02.2024 - 12:15, Güncelleme: 05.02.2024 - 12:15
 

Farkında ol oltaya gelme!

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, sanal yolla artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları 'Farkında Ol, Oltaya Gelme' projesi kapsamında broşürle bilgilendiriyor.

haberimizvar.net- Sanal ortamda ve iletişim yoluyla artan dolandırıcılık olaylara üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Farkında Ol, Oltaya Gelme' projesi kapsamında broşürlü bilgilendirme çalışması başlattı. Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Proje kapsamında Alanya'nın Şekerhane Mahallesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlara internet ortamında ve iletişim yoluyla yapılan dolandırıcılık olayları hakkında bilgi verildiği, olası bir dolandırıcılık girişimi karşısında alınması gereken önlemlerin anlatıldığı bildiriliyor.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü, sanal yolla artan dolandırıcılık olaylarına karşı vatandaşları 'Farkında Ol, Oltaya Gelme' projesi kapsamında broşürle bilgilendiriyor.

haberimizvar.net- Sanal ortamda ve iletişim yoluyla artan dolandırıcılık olaylara üzerine harekete geçen Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Farkında Ol, Oltaya Gelme' projesi kapsamında broşürlü bilgilendirme çalışması başlattı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Proje kapsamında Alanya'nın Şekerhane Mahallesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlara internet ortamında ve iletişim yoluyla yapılan dolandırıcılık olayları hakkında bilgi verildiği, olası bir dolandırıcılık girişimi karşısında alınması gereken önlemlerin anlatıldığı bildiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.