Fast limiti güncellendi

EKONOMİ 22.12.2023 - 17:39, Güncelleme: 22.12.2023 - 17:39
 

Fast limiti güncellendi

Merkez Bankası'nın (MB) internet sitesindeki "FAST ile göndereceğim ödemenin üst limiti olacak mı?" sorusuna verilen yanıtta, üst limitin 50 bin TL'ye yükseltildiği bilgisine yer verildi.

haberimizvar.net- Sözcü'de yer alan habere göre Merkez Bankasının konuyla ilgili soruya cevabında "FAST Sisteminde işlem başına uygulanacak bir üst limit bulunmaktadır. Sistem 8 Ocak 2021’de ödemelerin üst limiti 50 TL olarak işletime alınmış olup kademeli olarak artırılarak 21 Aralık 2023 tarihi itibariyle işlem başına ödemelerin üst limiti 50.000 TL’ye yükseltilmiştir. FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek dinamik doğrulamalı iş yeri ödemelerinde ise tek seferde 100.000 TL’ye kadar işlem yapılabilmektedir" ifadeleri yer aldı.    
Merkez Bankası'nın (MB) internet sitesindeki "FAST ile göndereceğim ödemenin üst limiti olacak mı?" sorusuna verilen yanıtta, üst limitin 50 bin TL'ye yükseltildiği bilgisine yer verildi.

haberimizvar.net- Sözcü'de yer alan habere göre Merkez Bankasının konuyla ilgili soruya cevabında " FAST Sisteminde işlem başına uygulanacak bir üst limit bulunmaktadır. Sistem 8 Ocak 2021’de ödemelerin üst limiti 50 TL olarak işletime alınmış olup kademeli olarak artırılarak 21 Aralık 2023 tarihi itibariyle işlem başına ödemelerin üst limiti 50.000 TL’ye yükseltilmiştir.

FAST-TR Karekod kullanılarak gerçekleştirilecek dinamik doğrulamalı iş yeri ödemelerinde ise tek seferde 100.000 TL’ye kadar işlem yapılabilmektedir" ifadeleri yer aldı.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.