‘Fatih’ benzetmesine bozulan Erdoğan: Kimi kime benzetiyorsun?

GÜNDEM 10.09.2021 - 16:48, Güncelleme: 10.09.2021 - 16:48
 

‘Fatih’ benzetmesine bozulan Erdoğan: Kimi kime benzetiyorsun?

Ekrem İmamoğlu’nu Fatih Sultan Mehmet’e benzeten Akşener’e seslenen Erdoğan, “Meral Hanım sen kimi, kime benzetiyorsun? Fatih kim, siz kim?” diye sordu.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için yaptığı ‘Fatih Sultan Mehmet’ benzetmesine bozulan Erdoğan, “Bunlar Fatih’in kim olduğunu anlamamış, bilmiyorlar. Meral Hanım sen kimi, kime benzetiyorsun? Duvarlarımıza ‘Zulüm 1453’te başladı’ yazanlarla aynı yolda yürüyorsun. Gezi Parkı olaylarında, Bizans olaylarını yaşayanlarla beraber yürüyorsun. Sizin farkınız yok. Fatih kim, sizler kim?” dedi.  MİLLETİN ACISINI İSTİSMARA ÇALIŞTILAR  Erdoğan şunları söyledi: “Devletimiz artık 80’lerin, 90’ların enkaz altında kalan devleti değildir. Bugün artık ekonomisi ile büyük, şefkati ve vicdanıyla büyük bir Türkiye Cumhuriyeti vardır. Sel ve yangın felaketinde dünyaya örnek gösterecek bir başarıyla süreci yönettik. Devletimiz vatandaşımızı sahipsiz bırakmamıştır. Sel ve yangın felaketini yaşayan iller devleti yanında hissetmiştir. Muhalefet ise insanımızın yaralarını sarmaya çalışmak yerine milletin acısını istismar etmeye çalıştı”.  FATİH SULTAN BENZETMESİNE BOZULDU  “Bu kifayetsizleri kendi çapsızlıklarıyla baş başa bırakıp yolumuza devam ediyoruz. Varsın onlar milletin acısının üzerinde tepinmeyi meziyet sansınlar. Varsın onlar ahlaksız siyaset yaparak siyaset kurumunu kirletsinler. Ne diyor; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı için; kalkıp bunu Fatih’e benzetiyor. Bunlar Fatih’in kim olduğunu anlamamış, bilmiyorlar. Ne diyor, duvarlara yazdılar. Şuydu; diyorlardı ki ‘Zulüm 1453’te başladı’ Meral Hanım sen kimi, kime benzetiyorsun. Duvarlarımıza bu yazıları yazanlarla aynı yolda yürüyorsun. Gezi Parkı olaylarında, Bizans olaylarını yaşayanlarla beraber yürüyorsun. Sizin farkınız yok. Fatih kim, sizler kim? Varsın onlar sen ben kavgasıyla günü kurtarma çabası içinde olsunlar, hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız”.  BAY KEMAL DE AYNI YÜRÜYÜŞÜ YAPTI  “Bay Kemal de yine aynı yürüyüşü yapanlardandı. Bizse Türk siyasetinin kalitesini düşürenlere aldırmadan, 84 milyonun tamamının huzuru için çalışmayı sürdüreceğiz. Sizler gibi dava arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Hamdolsun Allah’ıma bugün hem sizlerle kucaklaşıyor, hem de inşası tamamlanan eserlerin açılış sevincini birlikte yaşıyoruz”.  
Ekrem İmamoğlu’nu Fatih Sultan Mehmet’e benzeten Akşener’e seslenen Erdoğan, “Meral Hanım sen kimi, kime benzetiyorsun? Fatih kim, siz kim?” diye sordu.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş’ta düzenlenen AKP Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’nda konuştu. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu için yaptığı ‘Fatih Sultan Mehmet’ benzetmesine bozulan Erdoğan, “Bunlar Fatih’in kim olduğunu anlamamış, bilmiyorlar. Meral Hanım sen kimi, kime benzetiyorsun? Duvarlarımıza ‘Zulüm 1453’te başladı’ yazanlarla aynı yolda yürüyorsun. Gezi Parkı olaylarında, Bizans olaylarını yaşayanlarla beraber yürüyorsun. Sizin farkınız yok. Fatih kim, sizler kim?” dedi.

 MİLLETİN ACISINI İSTİSMARA ÇALIŞTILAR

  Erdoğan şunları söyledi: “Devletimiz artık 80’lerin, 90’ların enkaz altında kalan devleti değildir. Bugün artık ekonomisi ile büyük, şefkati ve vicdanıyla büyük bir Türkiye Cumhuriyeti vardır. Sel ve yangın felaketinde dünyaya örnek gösterecek bir başarıyla süreci yönettik. Devletimiz vatandaşımızı sahipsiz bırakmamıştır. Sel ve yangın felaketini yaşayan iller devleti yanında hissetmiştir. Muhalefet ise insanımızın yaralarını sarmaya çalışmak yerine milletin acısını istismar etmeye çalıştı”.

 FATİH SULTAN BENZETMESİNE BOZULDU

 “Bu kifayetsizleri kendi çapsızlıklarıyla baş başa bırakıp yolumuza devam ediyoruz. Varsın onlar milletin acısının üzerinde tepinmeyi meziyet sansınlar. Varsın onlar ahlaksız siyaset yaparak siyaset kurumunu kirletsinler. Ne diyor; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı için; kalkıp bunu Fatih’e benzetiyor. Bunlar Fatih’in kim olduğunu anlamamış, bilmiyorlar. Ne diyor, duvarlara yazdılar. Şuydu; diyorlardı ki ‘Zulüm 1453’te başladı’ Meral Hanım sen kimi, kime benzetiyorsun. Duvarlarımıza bu yazıları yazanlarla aynı yolda yürüyorsun. Gezi Parkı olaylarında, Bizans olaylarını yaşayanlarla beraber yürüyorsun. Sizin farkınız yok. Fatih kim, sizler kim? Varsın onlar sen ben kavgasıyla günü kurtarma çabası içinde olsunlar, hiç endişeniz olmasın biz dimdik ayaktayız”.

 BAY KEMAL DE AYNI YÜRÜYÜŞÜ YAPTI

 “Bay Kemal de yine aynı yürüyüşü yapanlardandı. Bizse Türk siyasetinin kalitesini düşürenlere aldırmadan, 84 milyonun tamamının huzuru için çalışmayı sürdüreceğiz. Sizler gibi dava arkadaşlarım olduğu için çok mutluyum. Hamdolsun Allah’ıma bugün hem sizlerle kucaklaşıyor, hem de inşası tamamlanan eserlerin açılış sevincini birlikte yaşıyoruz”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.