Fatih Tekke görevinden ayrılıyor mu?

SPOR 26.11.2023 - 12:08, Güncelleme: 26.11.2023 - 12:08
 

Fatih Tekke görevinden ayrılıyor mu?

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da Teknik Direktör Fatih Tekke, Galatasaray mağlubiyeti ardından maç sonu yaptığı açıklamada,” Bu düzensizliği kabul etmem mümkün değil. Durumu düşüneceğim” dedi.

haberimizvar.net- Maçtan sonra konuşan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Gittiğim takımlarda düzen olması gerekirken, burada bir düzensizlik var. Bugün 1-2 oyuncumuzun düzensizliği tüm takımı bozdu. Benim ekibimin alışık olduğu bir durum değil. Burası Alanyaspor camiası. Bu takım 8 yıldır çok önemli işler başarmış. Bu sonuç şu ana kadar ki bütün bilgi birikimimi ve tecrübemi bir daha gözden geçirmeme sebep olacak. Biz düzenli olmak zorundayız. Bu düzeni sağlayamıyorsak da sorumluluğu tamamıyla bana ait” dedi. DÜŞÜNECEĞİM Gelinen noktanın gayet açık olduğunu belirten Tekke,” Ben ve ekibim buraya hayallerimizi bir üst seviyeye taşımak üzere geldik ama bugün bulunduğumuz durumda geldiğimizden bu yana 8 gol yedik ve daha gol atmış değiliz. Kulübü bir ritme sokmak için bu işe kalkıştık. 15 günde gelinen bu düzensizliği kabul etmem mümkün değil. Şu ana kadar başarısız değil çok başarısızım. Yönetim kurulu herhangi bir karar alabilir veya oturulup konuşulabilir. Skordan bağımsız bu düzensizliği kabul etmem mümkün değil. Durumu düşüneceğim. Yeni bir hoca geldi, yeni bir heyecan gelmiş olması lazım ama gelinen nokta belli” açıklamasında bulundu.
Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor’da Teknik Direktör Fatih Tekke, Galatasaray mağlubiyeti ardından maç sonu yaptığı açıklamada,” Bu düzensizliği kabul etmem mümkün değil. Durumu düşüneceğim” dedi.

haberimizvar.net- Maçtan sonra konuşan  Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, “Gittiğim takımlarda düzen olması gerekirken, burada bir düzensizlik var. Bugün 1-2 oyuncumuzun düzensizliği tüm takımı bozdu. Benim ekibimin alışık olduğu bir durum değil. Burası Alanyaspor camiası. Bu takım 8 yıldır çok önemli işler başarmış. Bu sonuç şu ana kadar ki bütün bilgi birikimimi ve tecrübemi bir daha gözden geçirmeme sebep olacak. Biz düzenli olmak zorundayız. Bu düzeni sağlayamıyorsak da sorumluluğu tamamıyla bana ait” dedi.

DÜŞÜNECEĞİM
Gelinen noktanın gayet açık olduğunu belirten Tekke,” Ben ve ekibim buraya hayallerimizi bir üst seviyeye taşımak üzere geldik ama bugün bulunduğumuz durumda geldiğimizden bu yana 8 gol yedik ve daha gol atmış değiliz. Kulübü bir ritme sokmak için bu işe kalkıştık. 15 günde gelinen bu düzensizliği kabul etmem mümkün değil. Şu ana kadar başarısız değil çok başarısızım. Yönetim kurulu herhangi bir karar alabilir veya oturulup konuşulabilir. Skordan bağımsız bu düzensizliği kabul etmem mümkün değil. Durumu düşüneceğim. Yeni bir hoca geldi, yeni bir heyecan gelmiş olması lazım ama gelinen nokta belli” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.