Fatura müdürlere kesilecek!

ASAYİŞ 29.01.2021 - 05:21, Güncelleme: 29.01.2021 - 05:21
 

Fatura müdürlere kesilecek!

62 bin müdür uyarıldı. MEB elektrik, su, doğalgaz, internet faturalarına gecikme faizi işleyen okulların müdürlerine soruşturma açacak.

haberimizvar.net MEB elektrik, su, doğalgaz, internet faturalarına gecikme faizi işleyen okulların müdürlerine soruşturma açacak. Müdürler, “Faturalar, ödenekler geç geliyor. Okula, icra bile gelir” dedi. TASARRUF TALİMATI Okulların su, elektrik, doğalgaz ve internet gibi faturalarıyla ilgili 81 il müdürü ve 62 bin okul müdürü uyarıldı. Okullardan, tasarruf ve kaynakları etkin kullanmaları istendi. Bakanlık, faturaların son ödeme tarihinden 7 gün önce MEBSİS'e işlenmesini istedi. Geciken faturalardan okul, ilçe ve il müdürlerini sorumlu tutacağını ve idari soruşturma açılacağını da bildirdi. Okullara icra gelir – Ankara'da Okul Müdürü E.T: “Fatura son ödeme tarihinden sonra geliyor. Ödenek talebi gecikince, ödenekler de gecikiyor. Şirketler, borca faiz işletiyor. Bu gidişle, okullara icra da gelir. Müdürlerinin suçu yok.” Faturalar geç geliyor -İstanbul'da Okul Müdürü B. A: “Gelen faturayı sisteme girip, ödenek istiyoruz. Ödenek gelince, yatırıyoruz. Makbuzu da sisteme ekliyoruz. İnternet faturası hep geç geliyor.  Şirketler de uyarılsın.”
62 bin müdür uyarıldı. MEB elektrik, su, doğalgaz, internet faturalarına gecikme faizi işleyen okulların müdürlerine soruşturma açacak.

haberimizvar.net

MEB elektrik, su, doğalgaz, internet faturalarına gecikme faizi işleyen okulların müdürlerine soruşturma açacak. Müdürler, “Faturalar, ödenekler geç geliyor. Okula, icra bile gelir” dedi.

TASARRUF TALİMATI

Okulların su, elektrik, doğalgaz ve internet gibi faturalarıyla ilgili 81 il müdürü ve 62 bin okul müdürü uyarıldı. Okullardan, tasarruf ve kaynakları etkin kullanmaları istendi. Bakanlık, faturaların son ödeme tarihinden 7 gün önce MEBSİS'e işlenmesini istedi. Geciken faturalardan okul, ilçe ve il müdürlerini sorumlu tutacağını ve idari soruşturma açılacağını da bildirdi.

Okullara icra gelir

– Ankara'da Okul Müdürü E.T: “ Fatura son ödeme tarihinden sonra geliyor. Ödenek talebi gecikince, ödenekler de gecikiyor. Şirketler, borca faiz işletiyor. Bu gidişle, okullara icra da gelir. Müdürlerinin suçu yok.”

Faturalar geç geliyor

-İstanbul'da Okul Müdürü B. A:

“Gelen faturayı sisteme girip, ödenek istiyoruz. Ödenek gelince, yatırıyoruz. Makbuzu da sisteme ekliyoruz. İnternet faturası hep geç geliyor.  Şirketler de uyarılsın.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.