Fazla mesai ücret talebi

GÜNDEM 30.05.2021 - 15:08, Güncelleme: 30.05.2021 - 15:08
 

Fazla mesai ücret talebi

Büro Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, genel merkez bazında SGK ile Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışanları için fazla mesai ücreti talebinde bulunduklarını açıkladı.

haberimizvar.net- Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları Halil Küçükdevlet ve Mustafa Kahraman ile birlikte TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile görüştüklerini dile getiren Büro Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, mesai düzenlemesi için önerge sunulduğunu kaydetti. Hisarkaya, yapılan görüşmelerde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nun gündeminde bulunan borçların yapılandırılması kanun teklifinde, yapılandırma nedeniyle yoğun bir şekilde çalışacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Gelir İdaresi Başkanlığı’ndaki GİB kamu görevlilerine aylık fazla çalıştırılma sürelerinin ve ücretinin belirlenmesi konusunda düzenleme yapılması için önerge sunulduğunu dile getirdi.
Büro Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, genel merkez bazında SGK ile Hazine ve Maliye Bakanlığı çalışanları için fazla mesai ücreti talebinde bulunduklarını açıkladı.

haberimizvar.net-  Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yardımcıları Halil Küçükdevlet ve Mustafa Kahraman ile birlikte TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora ile görüştüklerini dile getiren Büro Memur-Sen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, mesai düzenlemesi için önerge sunulduğunu kaydetti.
Hisarkaya, yapılan görüşmelerde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nun gündeminde bulunan borçların yapılandırılması kanun teklifinde, yapılandırma nedeniyle yoğun bir şekilde çalışacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ve Gelir İdaresi Başkanlığı’ndaki GİB kamu görevlilerine aylık fazla çalıştırılma sürelerinin ve ücretinin belirlenmesi konusunda düzenleme yapılması için önerge sunulduğunu dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.