Felaketin kıyısına gelmeden

GÜNDEM 15.02.2024 - 15:22, Güncelleme: 15.02.2024 - 15:32
 

Felaketin kıyısına gelmeden

Deniztemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, Antalya Yat Limanı'ndaki mendirekteki çatlakların tüm uyarılara rağmen giderilmediğini, güneye doğru yatmakta olan tarihi Yivli Minare'nin desteklenmesi gerekirken, altının oyulmasıyla felaketin kıyısına gelindiğini belirtti..

haberimizvar.net- Antalya'nın çekirdek kenti Altın Elma ödüllü tarihi Kaleiçi Yat Limanı'ndaki mendirekteki çatlama ve bakımsızlık tehlike sinyalleri vermeye devam ediyor. Yıllardır mendirekteki çatlama ve çevresinin bakımsızlığı konusunda uyarılarda bulunan Deniztemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü yetkililere bir kez daha seslenerek, "Felaketin kıyısına gelmeden önlemini alın" şeklinde konuştu. İzzet Ünlü, çatlağın her geçen gün büyüdüğünü, gerekli bakım yapılmadığı için bitki köklerinin çatlağı zorlandığını görmek için uzman olmanın gerekmediğini vurguladı. Ünlü, Yat Limanı'ndaki çatlakları daha fazla zorlamaması için acilen bitkilerin, otların kökleri ile yok edilmesi gerektiğini belirterek, "Daha sonra çatlaklara özel olarak hazırlanmış horasan izolasyon malzemesi enjekte edilmeli" dedi. Yat Limanı'ndaki mendireğin yukarıdaki çatlağa topuk vazifesi gördüğünü belirten TURMEPA Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, “Mendirek dağılırsa kopma hemen olur, işte o zaman felaketin kıyısına gelinir" şeklinde konuştu. Yat Limanı'ndaki sorunların kamuoyuna duyurulması konusunda Antalya Büyükşehir Belediye Yatırımlar Dairesi eski Başkanı Orhan Kutluer'e teşekkür eden Ünlü, Antalya'nın simgesi tarihi Yivli Minare'nin güneye doğru yatmakta olduğuna da dikkat çekerek, "Yivli Minare desteklenmesi gerekirken, altı oyulmaya devam ediliyor" diye konuştu.
Deniztemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, Antalya Yat Limanı'ndaki mendirekteki çatlakların tüm uyarılara rağmen giderilmediğini, güneye doğru yatmakta olan tarihi Yivli Minare'nin desteklenmesi gerekirken, altının oyulmasıyla felaketin kıyısına gelindiğini belirtti..

haberimizvar.net- Antalya'nın çekirdek kenti Altın Elma ödüllü tarihi Kaleiçi Yat Limanı'ndaki mendirekteki çatlama ve bakımsızlık tehlike sinyalleri vermeye devam ediyor. Yıllardır mendirekteki çatlama ve çevresinin bakımsızlığı konusunda uyarılarda bulunan Deniztemiz Derneği (TURMEPA) Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü yetkililere bir kez daha seslenerek, "Felaketin kıyısına gelmeden önlemini alın" şeklinde konuştu. İzzet Ünlü, çatlağın her geçen gün büyüdüğünü, gerekli bakım yapılmadığı için bitki köklerinin çatlağı zorlandığını görmek için uzman olmanın gerekmediğini vurguladı.

Ünlü, Yat Limanı'ndaki çatlakları daha fazla zorlamaması için acilen bitkilerin, otların kökleri ile yok edilmesi gerektiğini belirterek, "Daha sonra çatlaklara özel olarak hazırlanmış horasan izolasyon malzemesi enjekte edilmeli" dedi. Yat Limanı'ndaki mendireğin yukarıdaki çatlağa topuk vazifesi gördüğünü belirten TURMEPA Antalya Şube Başkanı İzzet Ünlü, “Mendirek dağılırsa kopma hemen olur, işte o zaman felaketin kıyısına gelinir" şeklinde konuştu.

Yat Limanı'ndaki sorunların kamuoyuna duyurulması konusunda Antalya Büyükşehir Belediye Yatırımlar Dairesi eski Başkanı Orhan Kutluer'e teşekkür eden Ünlü, Antalya'nın simgesi tarihi Yivli Minare'nin güneye doğru yatmakta olduğuna da dikkat çekerek, "Yivli Minare desteklenmesi gerekirken, altı oyulmaya devam ediliyor" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.