Felaketlerle nasıl mücadele ettiğimizi gördünüz

GÜNDEM 25.08.2021 - 19:01, Güncelleme: 25.08.2021 - 19:01
 

Felaketlerle nasıl mücadele ettiğimizi gördünüz

Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü törenlerinde konuşan Erdoğan, “Doğu Karadeniz’de, Bartın, Kastamonu, Sinop’ta, bütün felaketlerde attığımız adımları gördünüz. Mücadele bayrağını hep daha yukarıya taşıyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi’nin 950. yıldönümü nedeniyle Ahlat’ta çeşitli etkinliklere katıldı. Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da eşlik etti. Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret eden Erdoğan ve beraberindekiler Çarho mevkiinde el sanatları çarşısı, okçuluk müsabakaları, kökbörü, cirit, atlı okçuluk ve okçuluk akrobasi gösterilerini izledi. GÖREN GÖZ, İŞİTEN KULAK LAZIM Erdoğan Ahlat’taki ekinlik alanında yaptığı konuşmada ise şu mesajları verdi: “Gören göz, işiten kulak, en önemlisi ülke ve millet sevdasıyla dolu bir yürek lazımdır. Milletimizle aynı istikamete baktığımız, aynı mücadeleleri verdiğimiz için ülkemizi hep ileri taşıdık. Küresel siyasi ve ekonomik düzenin yeniden yapılanma sürecinde ülkemizin bu gücünün önemini çok daha iyi görüyoruz.  Gençlerimizle birlikte kendimiz ve tüm dostlarımız için inşa ettiğimiz refahın, adaletin, vicdanın sembolü olan geleceğe inşallah az kaldı. Kimi zaman sağcı solcu diyerek, kimi zaman Alevi-Sünni, diyerek kimi zaman Türk-Kürt diyerek birbirine düşürmek istedikleri gençlerimiz bu defa oyuna gelmemiştir, gelmeyecektir”. FELAKETLERDE ATTIĞIMIZ ADIMLAR “İlhamını kendi medeniyetimizden alan iyi, güzel, doğru, hakka ve adalete uygun ne varsa hepsini milletimizin emrine sunmak için daha çok çalışacağız. Biz 84 milyon vatandaşımızın her birine layık olduğu hizmetleri sunmak için tüm imkanları harekete geçiriyoruz. Doğu Karadeniz’de yapılanları gördünüz. Öbür tarafta Bartın, Kastamonu, Sinop’ta yapılanları gördünüz. Bütün felaketlerde attığımız adımları gördünüz. Mücadele bayrağını hep daha yukarıya taşıyarak yolumuza devam edeceğiz”. 
Malazgirt Zaferi’nin yıldönümü törenlerinde konuşan Erdoğan, “Doğu Karadeniz’de, Bartın, Kastamonu, Sinop’ta, bütün felaketlerde attığımız adımları gördünüz. Mücadele bayrağını hep daha yukarıya taşıyarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, Malazgirt Zaferi’nin 950. yıldönümü nedeniyle Ahlat’ta çeşitli etkinliklere katıldı. Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ve Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da eşlik etti. Ahlat Selçuklu Meydan Mezarlığı’nı ziyaret eden Erdoğan ve beraberindekiler Çarho mevkiinde el sanatları çarşısı, okçuluk müsabakaları, kökbörü, cirit, atlı okçuluk ve okçuluk akrobasi gösterilerini izledi.

GÖREN GÖZ, İŞİTEN KULAK LAZIM

Erdoğan Ahlat’taki ekinlik alanında yaptığı konuşmada ise şu mesajları verdi: “Gören göz, işiten kulak, en önemlisi ülke ve millet sevdasıyla dolu bir yürek lazımdır. Milletimizle aynı istikamete baktığımız, aynı mücadeleleri verdiğimiz için ülkemizi hep ileri taşıdık. Küresel siyasi ve ekonomik düzenin yeniden yapılanma sürecinde ülkemizin bu gücünün önemini çok daha iyi görüyoruz.  Gençlerimizle birlikte kendimiz ve tüm dostlarımız için inşa ettiğimiz refahın, adaletin, vicdanın sembolü olan geleceğe inşallah az kaldı. Kimi zaman sağcı solcu diyerek, kimi zaman Alevi-Sünni, diyerek kimi zaman Türk-Kürt diyerek birbirine düşürmek istedikleri gençlerimiz bu defa oyuna gelmemiştir, gelmeyecektir”.

FELAKETLERDE ATTIĞIMIZ ADIMLAR

“İlhamını kendi medeniyetimizden alan iyi, güzel, doğru, hakka ve adalete uygun ne varsa hepsini milletimizin emrine sunmak için daha çok çalışacağız. Biz 84 milyon vatandaşımızın her birine layık olduğu hizmetleri sunmak için tüm imkanları harekete geçiriyoruz. Doğu Karadeniz’de yapılanları gördünüz. Öbür tarafta Bartın, Kastamonu, Sinop’ta yapılanları gördünüz. Bütün felaketlerde attığımız adımları gördünüz. Mücadele bayrağını hep daha yukarıya taşıyarak yolumuza devam edeceğiz”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.