Fenerbahçe, Kadıköy'de yenilgi rekoru kırdı

SPOR 15.03.2021 - 11:01, Güncelleme: 15.03.2021 - 11:01
 

Fenerbahçe, Kadıköy'de yenilgi rekoru kırdı

Süper Lig'de kendi evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'nin Kadıköy'de üst üste yenilgi rekoru kırdığı öğrenildi.

Haberimizvar.net-  Süper Lig'de sezona büyük umutlarla ve flaş transferlerle başlayan Fenerbahçe, bir zamanlar kimsenin bileğini bükemediği Kadıköy'de art arda puan kayıpları yaşıyor. Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe, tarihinin en kötü iç saha performansına imza attı. Bu sezon evinden çok kötü bir performans sergileyen sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçıyla Kadıköy'de 6. yenilgisini aldı. Fenerbahçe, bu sezon ligde sırasıyla İttifak Holding Konyaspor'a 2-0, Beşiktaş'a 4-3, Yeni Malatyaspor'a 3-0, Galatasaray ve Göztepe'ye 1-0 ve son olarak Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu. Tarihinde iç sahadaki en kötü lig performanslarına 1968-69, 1987-88 ve 1992-93 sezonlarında 5 yenilgiyle ulaşan Fenerbahçe, bu sezon ise şimdiden 6 müsabaka yitirdi. Fenerbahçe, ligde 5 iç saha karşılaşması daha oynayacak. 
Süper Lig'de kendi evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olarak şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'nin Kadıköy'de üst üste yenilgi rekoru kırdığı öğrenildi.

Haberimizvar.net-  Süper Lig'de sezona büyük umutlarla ve flaş transferlerle başlayan Fenerbahçe, bir zamanlar kimsenin bileğini bükemediği Kadıköy'de art arda puan kayıpları yaşıyor. Lig'in 30. haftasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ne 2-1 yenilen Fenerbahçe, tarihinin en kötü iç saha performansına imza attı.

Bu sezon evinden çok kötü bir performans sergileyen sarı-lacivertliler, Gençlerbirliği maçıyla Kadıköy'de 6. yenilgisini aldı. Fenerbahçe, bu sezon ligde sırasıyla İttifak Holding Konyaspor'a 2-0, Beşiktaş'a 4-3, Yeni Malatyaspor'a 3-0, Galatasaray ve Göztepe'ye 1-0 ve son olarak Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup oldu.

Tarihinde iç sahadaki en kötü lig performanslarına 1968-69, 1987-88 ve 1992-93 sezonlarında 5 yenilgiyle ulaşan Fenerbahçe, bu sezon ise şimdiden 6 müsabaka yitirdi. Fenerbahçe, ligde 5 iç saha karşılaşması daha oynayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.