FETÖ uyarısı: ''Bitmedi, temizlik devam ediyor''

SİYASET (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 20.11.2023 - 10:44, Güncelleme: 20.11.2023 - 10:44
 

FETÖ uyarısı: ''Bitmedi, temizlik devam ediyor''

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “Zannetmeyin ki FETÖ bitti. Bitmedi. Temizlik devam ediyor” dedi.

haberimizvar.net- İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Antalya’da katıldığı bir programda konuştu. Terörle mücadelenin hız kesmeden sürdüğünü belirten Karaloğlu, FETÖ ile mücadelenin devam ettiğine dikkat çekti. 15 Temmuz’un bu milletin yaşadığı en karanlık gecelerden bir tanesi olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Karaloğlu, “Değerli dostlar maalesef düşman her zaman dışarıdan gelmiyor. Düşman maalesef bazen içeriden sizin bizim paramızla, sizin bizim sadaka, zekatımızla, kurbanımızla, kurban derinizle kurulmuş, serpilmiş dini istismar ederek büyümüş, kökü dışarıda, aklı dışarıda örgütler eliyle de maalesef ihanete uğruyoruz. İşte 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün kalkışması tam böyle içeriden yapılan bir kalkışmaydı. Su uyur, FETÖ uyumaz. Su uyur düşman uyumaz. Hepimizin uyanık olması lazım. Uyanık kalması lazım. Bakın hala fırsat bulsalar tekrar örgütlenecekler. Tekrar devlete sızacaklar tekrar geçmişte yaptıkları ihaneti yapacaklar. Sayın Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı olmasından bugüne devam eden FETÖ operasyonlarında yaklaşık 3 bin 500 gözaltı oldu. Bunun 786’sı tutuklandı. 775’i de adli kontrol kararı verildi. Zannetmeyin ki FETÖ bitti. Bitmedi. Temizlik devam ediyor. Devlette temizlik devam ediyor. Toplumda temizlik devam ediyor. Tekrar dirilmesinler diye de tedbir devam edecek” diye konuştu.
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, “Zannetmeyin ki FETÖ bitti. Bitmedi. Temizlik devam ediyor” dedi.

haberimizvar.net- İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Antalya’da katıldığı bir programda konuştu. Terörle mücadelenin hız kesmeden sürdüğünü belirten Karaloğlu, FETÖ ile mücadelenin devam ettiğine dikkat çekti.

15 Temmuz’un bu milletin yaşadığı en karanlık gecelerden bir tanesi olduğunu belirten Bakan Yardımcısı Karaloğlu, “Değerli dostlar maalesef düşman her zaman dışarıdan gelmiyor. Düşman maalesef bazen içeriden sizin bizim paramızla, sizin bizim sadaka, zekatımızla, kurbanımızla, kurban derinizle kurulmuş, serpilmiş dini istismar ederek büyümüş, kökü dışarıda, aklı dışarıda örgütler eliyle de maalesef ihanete uğruyoruz. İşte 15 Temmuz gecesi FETÖ terör örgütünün kalkışması tam böyle içeriden yapılan bir kalkışmaydı. Su uyur, FETÖ uyumaz. Su uyur düşman uyumaz. Hepimizin uyanık olması lazım. Uyanık kalması lazım. Bakın hala fırsat bulsalar tekrar örgütlenecekler. Tekrar devlete sızacaklar tekrar geçmişte yaptıkları ihaneti yapacaklar. Sayın Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı olmasından bugüne devam eden FETÖ operasyonlarında yaklaşık 3 bin 500 gözaltı oldu. Bunun 786’sı tutuklandı. 775’i de adli kontrol kararı verildi. Zannetmeyin ki FETÖ bitti. Bitmedi. Temizlik devam ediyor. Devlette temizlik devam ediyor. Toplumda temizlik devam ediyor. Tekrar dirilmesinler diye de tedbir devam edecek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.