FHC dansçıları dünyaya açılıyor

YEREL 03.03.2021 - 12:00, Güncelleme: 03.03.2021 - 12:03
 

FHC dansçıları dünyaya açılıyor

Yılda bir kez gerçekleşen WLDC “Dünya Latin Dansları Kupası” geçtiğimiz haftasonu solo kategorilerini tamamladı.

Haberimizvar.net- Türkiye’nin önde gelen dans eğitim kurumlarından FHC Sahne Sanatları Akademisi dansçıları yarışmada büyük başarı elde etti Ünlü koreograf EricLalta yönetiminde gerçekleşen online salsa yarışmasına dünyanın her yerinden özellikle İspanya, İtalya, Peru, Fransa, Colombia, ABD, Ecvador, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan yoğun bir katılım oldu. Şubat ayının ilk yarısında ön elemeleri yapılan yarışmanın finalinde her yaş kategorisinden yaklaşık 500 dansçı yarıştı. Özel olarak hazırladıkları danskoreografiler ile yarışmaya katılan dansçılarşampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Dünyanın en iyi salsa dansçılarının jüri koltuğunda oturduğu organizasyona; Türkiye ve Antalya’ya başarılar getiren FHC Sahne Sanatları Akademisi damga vurdu. 4 kategoride finale çıkan FHC dansçıları2 altın 1 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu. FHC dansçılarından Belgin Memiş Bayanlar Salsa ve Bachata kategorisinde Dünya Şampiyonu olurken Emre Şen Dünya ikincisi ve Pınar Bahşi Dünya Yedincisi olarak yarışmayı tamamladı. Antrenör ve koreograf Fatih Haktan Coşkun sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “FHC ekibi olarak dünyanın kapılarını iyice araladık. Geçen yıl İtalya’da başarı elde eden çiftimiz Ege Şen ve Alina Turcan’ın ardından bu yıl da bu başarıya ulaşmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.
Yılda bir kez gerçekleşen WLDC “Dünya Latin Dansları Kupası” geçtiğimiz haftasonu solo kategorilerini tamamladı.

Haberimizvar.net- Türkiye’nin önde gelen dans eğitim kurumlarından FHC Sahne Sanatları Akademisi dansçıları yarışmada büyük başarı elde etti Ünlü koreograf EricLalta yönetiminde gerçekleşen online salsa yarışmasına dünyanın her yerinden özellikle İspanya, İtalya, Peru, Fransa, Colombia, ABD, Ecvador, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs’tan yoğun bir katılım oldu. Şubat ayının ilk yarısında ön elemeleri yapılan yarışmanın finalinde her yaş kategorisinden yaklaşık 500 dansçı yarıştı. Özel olarak hazırladıkları danskoreografiler ile yarışmaya katılan dansçılarşampiyonluk için kıyasıya mücadele etti. Dünyanın en iyi salsa dansçılarının jüri koltuğunda oturduğu organizasyona; Türkiye ve Antalya’ya başarılar getiren FHC Sahne Sanatları Akademisi damga vurdu. 4 kategoride finale çıkan FHC dansçıları2 altın 1 gümüş ve 1 bronz madalyanın sahibi oldu. FHC dansçılarından Belgin Memiş Bayanlar Salsa ve Bachata kategorisinde Dünya Şampiyonu olurken Emre Şen Dünya ikincisi ve Pınar Bahşi Dünya Yedincisi olarak yarışmayı tamamladı. Antrenör ve koreograf Fatih Haktan Coşkun sonuçlardan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve “ FHC ekibi olarak dünyanın kapılarını iyice araladık. Geçen yıl İtalya’da başarı elde eden çiftimiz Ege Şen ve Alina Turcan’ın ardından bu yıl da bu başarıya ulaşmaktan büyük mutluluk duyduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.