FHC’nin 11. yıl coşkusu

YAŞAM 05.07.2022 - 13:02, Güncelleme: 05.07.2022 - 13:02
 

FHC’nin 11. yıl coşkusu

2011 yılında kapılarını açan ve 7'den 70'e sanatsal eğitimler veren FHC Sahne Sanatları Akademisi 11. kuruluş yılını, geleneksel hale getirdiği iki perdelik büyük sahne gösterisi ile kutladı

haberimizvar.net- 11 yıldır hiç ara vermeden devam eden ve bu yıl da yaklaşık 100 kişi ile sahneye çıkıp latin danslarından tangoya, modern danstan hip-hop ve halk danslarına kadar dans ve sanatın birçok rengini seyircilerle paylaşan akademi eğitmenleri ve öğrencileri gecenin sonunda ayakta alkışlandı. 2 Temmuz Cumartesi gecesi Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa sivil toplum kuruluşları, özel eğitim kurumları, sanat ve iş dünyasının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.  GURUR DUYUYORUZ  Program sonunda konuşma yapan FHC Akademisi sahibi, dansçı ve koreograf Fatih Haktan Coşkun, çok yoğun ve çok başarılı geçen bir sezonu yine böylesi coşkulu ve başarılı bir gece ile tamamladıkları için büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek tüm FHC üyeleri ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.
2011 yılında kapılarını açan ve 7'den 70'e sanatsal eğitimler veren FHC Sahne Sanatları Akademisi 11. kuruluş yılını, geleneksel hale getirdiği iki perdelik büyük sahne gösterisi ile kutladı

haberimizvar.net- 11 yıldır hiç ara vermeden devam eden ve bu yıl da yaklaşık 100 kişi ile sahneye çıkıp latin danslarından tangoya, modern danstan hip-hop ve halk danslarına kadar dans ve sanatın birçok rengini seyircilerle paylaşan akademi eğitmenleri ve öğrencileri gecenin sonunda ayakta alkışlandı. 2 Temmuz Cumartesi gecesi Muratpaşa Belediyesi Türkan Şoray Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa sivil toplum kuruluşları, özel eğitim kurumları, sanat ve iş dünyasının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. 

GURUR DUYUYORUZ 
Program sonunda konuşma yapan FHC Akademisi sahibi, dansçı ve koreograf Fatih Haktan Coşkun, çok yoğun ve çok başarılı geçen bir sezonu yine böylesi coşkulu ve başarılı bir gece ile tamamladıkları için büyük mutluluk duyduğunu dile getirerek tüm FHC üyeleri ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.