Filenin Akrepleri 3'te 3 yaptı

SPOR 01.11.2021 - 10:42, Güncelleme: 01.11.2021 - 10:42
 

Filenin Akrepleri 3'te 3 yaptı

Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde oynadığı 3'üncü maçı da kazanarak yoluna namağlup devam ediyor.

haberimizvar.net- Filenin Akrepleri, bu hafta Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda Denizli Voleybol ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk setini 25-10 kazanan Antalyaspor, ikinci sette de rakibine üstünlük kurdu ve seti 25-22 kazanarak durumu 2-0'a getirdi. Rakibi karşısında üçüncü seti de 25-8 kazanan kırmızı beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Antalyaspor, ligde oynadığı 3 maçı da kazanarak zirve iddiasını bir sonraki haftaya taşıdı. Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, ligin 4. haftasında 7 Kasım Pazar günü evinde Denizli Merkezefendi BLD GSK takımı ile karşı karşıya gelecek.    
Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde oynadığı 3'üncü maçı da kazanarak yoluna namağlup devam ediyor.

haberimizvar.net- Filenin Akrepleri, bu hafta Denizli Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu'nda Denizli Voleybol ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk setini 25-10 kazanan Antalyaspor, ikinci sette de rakibine üstünlük kurdu ve seti 25-22 kazanarak durumu 2-0'a getirdi. Rakibi karşısında üçüncü seti de 25-8 kazanan kırmızı beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Antalyaspor, ligde oynadığı 3 maçı da kazanarak zirve iddiasını bir sonraki haftaya taşıdı.


Antalyaspor Kadın Voleybol Takımı, ligin 4. haftasında 7 Kasım Pazar günü evinde Denizli Merkezefendi BLD GSK takımı ile karşı karşıya gelecek.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.