Filenin Efeleri de güzel başladı

GÜNDEM 02.09.2021 - 22:03, Güncelleme: 02.09.2021 - 22:03
 

Filenin Efeleri de güzel başladı

A Milli Erkek Voleybol Takımımız, 2021 Avrupa Şampiyonası’nda C Grubu’ndaki ilk maçında Rusya’yı 3-1 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

HABERİMİZVAR – CEV Avrupa Altın Ligi’nde üst üste iki kez şampiyon olan “Filenin Efeleri”, 2021 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası’na galibiyetle başladı. Finlandiya’nın Tampere kentindeki Hakametsa Arena’da oynanan müsabaka TRT Spor’dan naklen yayınlandı. Ay-yıldızlı ekip, 2017’de Avrupa şampiyonu olan son olimpiyat ikincisi Rusya karşısında ikinci set dışında üstün bir oyun ortaya koydu. A Milli Takım, karşılaşmadan 29-27, 16-25, 25-21 ve 25-19’luk setlerle 3-1 galip ayrıldı. YARINKİ MAÇ İSPANYA’YLA Milli takımda Ramazan Efe Mandıracı ve Adis Lagumdzija, 19’ar sayıyla oynadı. Türkiye, C Grubu’ndaki ikinci maçında yarın saat 17.00’de İspanya ile karşılaşacak. CEV Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası’nın C Grubu’nda Türkiye’nin yanı sıra Finlandiya, Kuzey Makedonya, Rusya, İspanya ve Hollanda yer alıyor. 24 TAKIM MÜCADELE EDECEK Finlandiya’nın yanı sıra Çekya, Estonya ve Polonya’nın ev sahipliği yaptığı turnuvada 24 takım 4 grupta mücadele ediyor. Grup müsabakaları sonunda ilk 4 sırada yer alan 16 ekip, 8’li finallere yükselecek. Takımların çapraz eşleşme usulüyle karşılaşacağı 8’li finallerde rakiplerine üstünlük kuran ekipler, adlarını çeyrek finale yazdıracak. Organizasyonda 8’li finaller ile çeyrek final maçları Polonya ile Çekya’da oynanacak. Yarı final ve final mücadelelerine ise Polonya ev sahipliği yapacak. Şampiyonada grup maçları 1-9 Eylül, 8’li finaller 11-13 Eylül, çeyrek finaller 14-15 Eylül, yarı final mücadeleleri ise 18 Eylül’de yapılacak. Turnuvada üçüncülük ve final maçı 19 Eylül’de oynanacak. 
A Milli Erkek Voleybol Takımımız, 2021 Avrupa Şampiyonası’nda C Grubu’ndaki ilk maçında Rusya’yı 3-1 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı.

HABERİMİZVAR – CEV Avrupa Altın Ligi’nde üst üste iki kez şampiyon olan “Filenin Efeleri”, 2021 Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası’na galibiyetle başladı. Finlandiya’nın Tampere kentindeki Hakametsa Arena’da oynanan müsabaka TRT Spor’dan naklen yayınlandı. Ay-yıldızlı ekip, 2017’de Avrupa şampiyonu olan son olimpiyat ikincisi Rusya karşısında ikinci set dışında üstün bir oyun ortaya koydu. A Milli Takım, karşılaşmadan 29-27, 16-25, 25-21 ve 25-19’luk setlerle 3-1 galip ayrıldı.

YARINKİ MAÇ İSPANYA’YLA

Milli takımda Ramazan Efe Mandıracı ve Adis Lagumdzija, 19’ar sayıyla oynadı. Türkiye, C Grubu’ndaki ikinci maçında yarın saat 17.00’de İspanya ile karşılaşacak. CEV Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası’nın C Grubu’nda Türkiye’nin yanı sıra Finlandiya, Kuzey Makedonya, Rusya, İspanya ve Hollanda yer alıyor.

24 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Finlandiya’nın yanı sıra Çekya, Estonya ve Polonya’nın ev sahipliği yaptığı turnuvada 24 takım 4 grupta mücadele ediyor. Grup müsabakaları sonunda ilk 4 sırada yer alan 16 ekip, 8’li finallere yükselecek. Takımların çapraz eşleşme usulüyle karşılaşacağı 8’li finallerde rakiplerine üstünlük kuran ekipler, adlarını çeyrek finale yazdıracak. Organizasyonda 8’li finaller ile çeyrek final maçları Polonya ile Çekya’da oynanacak. Yarı final ve final mücadelelerine ise Polonya ev sahipliği yapacak. Şampiyonada grup maçları 1-9 Eylül, 8’li finaller 11-13 Eylül, çeyrek finaller 14-15 Eylül, yarı final mücadeleleri ise 18 Eylül’de yapılacak. Turnuvada üçüncülük ve final maçı 19 Eylül’de oynanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.