FİLENİN SULTANLARI

GÜNDEM 27.07.2021 - 12:45, Güncelleme: 27.07.2021 - 12:59
 

FİLENİN SULTANLARI

Hepsi ile gurur duyuyor, madalya yolunda başarılar diliyoruz..

-Eda Erdem Dündar: Kaptan, 34 yaşında, 21 yıldır voleybol oynuyor, Bahçeşehir Üniversitesi mezunu.  -Naz Aydemir Akyol: 31 yaşında, 16 yıldır voleybol oynuyor, İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunu.  -Simge Aköz: 30 yaşında, 23 yıldır voleybol oynuyor, Aydın Üniversitesi mezunu.  -Fatma Yıldırım: 31 yaşında, 21 yıldır voleybol oynuyor, Florida State Üniversitesi mezunu.  -Cansu Özbay: 26 yaşında, 12 yıldır voleybol oynuyor, Yeditepe Üniversitesi mezunu.  -Hande Baladın: 24 yaşında, 13 yıldır voleybol oynuyor, Bahçeşehir Üniversitesi mezunu.  -Aslı Kalaç: 25 yaşında, 16 yıldır voleybol oynuyor, İletişim Fakültesi mezunu. -Tuğba Şenoğlu: 23 yaşında, 13 yıldır voleybol oynuyor, eğitimine devam ediyor. -Zehra Güneş: 22 yaşında, 10 yıldır voleybol oynuyor, Bahçeşehir Üniversitesi mezunu.  -Ebrar Karakurt: 20 yaşında, 10 yıldır voleybol oynuyor, eğitimine devam ediyor ve bu genç yaşında ülkemizin kız çocuklarının iyi birer sporcu ve iyi birer insan olmaları için Ebrar Karakurt Akademi'yi kurarak voleybola sevk edip voleybolcu yetiştiriyor!  Yukarıda yazdığım isimler, Tokyo Olimpiyatları'nda son şampiyon Çin'i yenerek tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularımız. Dikkat ettiyseniz hepsinin voleybol oynamaktan başka bir ortak özellikleri daha var. Hepsi ya üniversite mezunu ya da üniversite eğitimlerine devam ediyor. Hem okuyorlar hem yarışıyorlar! Dün Çin'i yendikten sonra, ülkenin hem takım sporlarında hem de milli takım düzeyinde en başarılı spor branşı olan kadın voleyboluyla gururlanmak yerine sporcuların giydiği şorta atlete kafayı takmış yobaz beyinler ortaya çıktı yine! Türk kadınını yatak odası ve mutfak arasındaki koridora hapsetmek isteyen bu gerici zihniyete karşı en güzel cevabı sporcularımız daha fazlasını başararak vereceklerdir.  Çünkü onlar, Atatürk'ün göklerde yükselmeye layık gördüğü, okuyup üretmesi gerektiğini işaret ettiği çağdaş, aydın Türk kadınını temsil ediyorlar!  İsimleri Filenin Sultanları olsa da özünde hepsi ATA'nın Sultanları'dır!   
Hepsi ile gurur duyuyor, madalya yolunda başarılar diliyoruz..

-Eda Erdem Dündar: Kaptan, 34 yaşında, 21 yıldır voleybol oynuyor, Bahçeşehir Üniversitesi mezunu. 
-Naz Aydemir Akyol: 31 yaşında, 16 yıldır voleybol oynuyor, İstanbul Bilgi Üniversitesi mezunu. 
-Simge Aköz: 30 yaşında, 23 yıldır voleybol oynuyor, Aydın Üniversitesi mezunu. 
-Fatma Yıldırım: 31 yaşında, 21 yıldır voleybol oynuyor, Florida State Üniversitesi mezunu. 
-Cansu Özbay: 26 yaşında, 12 yıldır voleybol oynuyor, Yeditepe Üniversitesi mezunu. 
-Hande Baladın: 24 yaşında, 13 yıldır voleybol oynuyor, Bahçeşehir Üniversitesi mezunu. 
-Aslı Kalaç: 25 yaşında, 16 yıldır voleybol oynuyor, İletişim Fakültesi mezunu.
-Tuğba Şenoğlu: 23 yaşında, 13 yıldır voleybol oynuyor, eğitimine devam ediyor.
-Zehra Güneş: 22 yaşında, 10 yıldır voleybol oynuyor, Bahçeşehir Üniversitesi mezunu. 
-Ebrar Karakurt: 20 yaşında, 10 yıldır voleybol oynuyor, eğitimine devam ediyor ve bu genç yaşında ülkemizin kız çocuklarının iyi birer sporcu ve iyi birer insan olmaları için Ebrar Karakurt Akademi'yi kurarak voleybola sevk edip voleybolcu yetiştiriyor! 
Yukarıda yazdığım isimler, Tokyo Olimpiyatları'nda son şampiyon Çin'i yenerek tarih yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularımız. Dikkat ettiyseniz hepsinin voleybol oynamaktan başka bir ortak özellikleri daha var. Hepsi ya üniversite mezunu ya da üniversite eğitimlerine devam ediyor. Hem okuyorlar hem yarışıyorlar!
Dün Çin'i yendikten sonra, ülkenin hem takım sporlarında hem de milli takım düzeyinde en başarılı spor branşı olan kadın voleyboluyla gururlanmak yerine sporcuların giydiği şorta atlete kafayı takmış yobaz beyinler ortaya çıktı yine!
Türk kadınını yatak odası ve mutfak arasındaki koridora hapsetmek isteyen bu gerici zihniyete karşı en güzel cevabı sporcularımız daha fazlasını başararak vereceklerdir. 
Çünkü onlar, Atatürk'ün göklerde yükselmeye layık gördüğü, okuyup üretmesi gerektiğini işaret ettiği çağdaş, aydın Türk kadınını temsil ediyorlar! 
İsimleri Filenin Sultanları olsa da özünde hepsi ATA'nın Sultanları'dır! 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Muhammet
(27.07.2021 14:50 - #72273)
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.