Filistin için 'insan zinciri' oluşturdular

GÜNDEM 14.11.2023 - 10:19, Güncelleme: 14.11.2023 - 10:19
 

Filistin için 'insan zinciri' oluşturdular

Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi üyeleri, Antalya Kudüs Platformu tarafından organize edilen Filistin’e destek yürüyüşüne katıldı. Konyaaltı Olbia Meydanı’ndan başlayan yürüyüşte ‘Filistin İçin İnsan Zinciri’ oluşturuldu.

İsrail’in Filistin ve Gazze’ye yönelik saldırıları tüm hızıyla devam ederken Türkiye’nin birçok kentinde Gazze’ye destek amacıyla eylemler düzenlendi. Birçok şehirde kilometrelerce uzunluğunda insan zincirleri oluşturuldu. Antalya’da da Antalya Kudüs Platformu’nun önderliğinde 75’ten fazla STK ve derneğin katılımı ile ’Filistin İçin İnsan Zinciri’ eylemi gerçekleştirildi. Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve sendika üyeleri de yürüyüşte yer aldı. Konyaaltı Olbia Meydanı’nda ellerinde Filistin ve Türkiye bayrakları ile toplanmaya başlayan binlerce insan yaklaşık 3 kilometrelik insan zinciri oluşturdu. Yoldan araç ve motosikletleri ile geçen vatandaşlarda kalabalığa korna çalarak destek verdi. McDonald’s önünde bir süre tekbirler getiren ve sloganlar atan grup daha sonra başlangıç noktasına geri döndü.
Eğitim Bir Sen Antalya Şubesi üyeleri, Antalya Kudüs Platformu tarafından organize edilen Filistin’e destek yürüyüşüne katıldı. Konyaaltı Olbia Meydanı’ndan başlayan yürüyüşte ‘Filistin İçin İnsan Zinciri’ oluşturuldu.
İsrail’in Filistin ve Gazze’ye yönelik saldırıları tüm hızıyla devam ederken Türkiye’nin birçok kentinde Gazze’ye destek amacıyla eylemler düzenlendi. Birçok şehirde kilometrelerce uzunluğunda insan zincirleri oluşturuldu. Antalya’da da Antalya Kudüs Platformu’nun önderliğinde 75’ten fazla STK ve derneğin katılımı ile ’ Filistin İçin İnsan Zinciri’ eylemi gerçekleştirildi. Eğitim Bir Sen Antalya Şube Başkanı Eyüp Bülent Miran ve sendika üyeleri de yürüyüşte yer aldı. Konyaaltı Olbia Meydanı’nda ellerinde Filistin ve Türkiye bayrakları ile toplanmaya başlayan binlerce insan yaklaşık 3 kilometrelik insan zinciri oluşturdu. Yoldan
araç ve motosikletleri ile geçen vatandaşlarda kalabalığa korna çalarak destek verdi. McDonald’s önünde bir süre tekbirler getiren ve sloganlar atan grup daha sonra başlangıç noktasına geri döndü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.