Filistinliler geliyor

GÜNDEM 08.11.2023 - 13:39, Güncelleme: 08.11.2023 - 13:39
 

Filistinliler geliyor

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, İsrail-Filistin savaşı nedeniyle ülkelerini terk eden Gazzelilerin Antalya'nın Korkuteli İlçesi ile Dağ Mahallesine yerleştireceklerini iddia etti. Serdaroğlu, AKP hükümetinin 750 bin ila 1 milyon Gazzeliyi getirmek için hazırlık yaptığını ileri sürdü...

haberimizvar.net- Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, ürküten bir iddiada bulunarak AKP hükümetinin Filistin-İsrail savaşı yüzünden evlerinden, yurtlarından ayrılmak zorunda kalan Gazzelileri Antalya'nın Korkuteli İlesi ile Dağ Mahallesi'ne yerleştireceğini belirtti. Serdaroğlu, 750 bin ila 1 milyon Gazzeli'yi Türkiye getirmek üzere çalışma başlatıldığını öne sürerek,"Vatanımızın en güzel yörelerine Türk olmanın onurunu en güzel şekilde taşıyan Yörüklerin, Türkmenlerin yanına bir demografik bomba yerleştirecekler" dedi. Hükümetin sığınmacı politikasını ağır bir dille eleştiren Serdaroğlu, "13 milyon sığınmacıyı, 2 milyon ABD askeri Afganlıyı, yüzbinlerce kafa kesici sapığı Türk milletinin sırtına bindirdiler, ekmeğimize ortak ettiler, geleceğimizi kararttılar, durmadılar. Şimdi de 750 bin-1 milyon Gazzeliyi daha ülkemize almak için çalışma başlattılar. Adana-Antalya Dağ bölgesi ve Korkuteli gibi yörelerimize Gazzelileri yerleştirmek için hazırlık yapılıyor. Kendi siyasi ve maddi çıkarları için binlerce yılın kaynaştırdığı, birleştirdiği ve Türk olma özelliğimizi param parça etmekten çekinmediler" dedi..
Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, İsrail-Filistin savaşı nedeniyle ülkelerini terk eden Gazzelilerin Antalya'nın Korkuteli İlçesi ile Dağ Mahallesine yerleştireceklerini iddia etti. Serdaroğlu, AKP hükümetinin 750 bin ila 1 milyon Gazzeliyi getirmek için hazırlık yaptığını ileri sürdü...

haberimizvar.net- Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu, ürküten bir iddiada bulunarak AKP hükümetinin Filistin-İsrail savaşı yüzünden evlerinden, yurtlarından ayrılmak zorunda kalan Gazzelileri Antalya'nın Korkuteli İlesi ile Dağ Mahallesi'ne yerleştireceğini belirtti. Serdaroğlu, 750 bin ila 1 milyon Gazzeli'yi Türkiye getirmek üzere çalışma başlatıldığını öne sürerek,"Vatanımızın en güzel yörelerine Türk olmanın onurunu en güzel şekilde taşıyan Yörüklerin, Türkmenlerin yanına bir demografik bomba yerleştirecekler" dedi. Hükümetin sığınmacı politikasını ağır bir dille eleştiren Serdaroğlu, "13 milyon sığınmacıyı, 2 milyon ABD askeri Afganlıyı, yüzbinlerce kafa kesici sapığı Türk milletinin sırtına bindirdiler, ekmeğimize ortak ettiler, geleceğimizi kararttılar, durmadılar. Şimdi de 750 bin-1 milyon Gazzeliyi daha ülkemize almak için çalışma başlattılar. Adana- Antalya Dağ bölgesi ve Korkuteli gibi yörelerimize Gazzelileri yerleştirmek için hazırlık yapılıyor. Kendi siyasi ve maddi çıkarları için binlerce yılın kaynaştırdığı, birleştirdiği ve Türk olma özelliğimizi param parça etmekten çekinmediler" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.