Finike Hali'nde yeni sezon başladı

EKONOMİ 13.11.2023 - 10:17, Güncelleme: 13.11.2023 - 10:17
 

Finike Hali'nde yeni sezon başladı

Finike’de hal sezonunun açılışı dolayısıyla hal esnaflarını ziyaret eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeni sezonun tüm esnaflara hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Finike Komisyoncular Derneği (FİNKOMDER) Başkanı İsmail Karataş ve hal esnaflarının ile taleplerini de dinleyen Geyikçi, önümüzdeki günlerde halin çevre düzenlemesinin gerçekleştirileceğini belirtti.

haberimizvar.net-Finike tarımsal üretimde Türkiye’nin en önemli markalarından Finike Hali’nin yeni sezonunda halde bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hal esnafının sorunlarını, çözüm önerilerini ve taleplerini dinledi. Finike’nin tarımsal üretim konusunda Türkiye’nin en önemli markalarından biri olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, “Yeni sezon umuyorum komisyoncularımız, tüccarlarımız, müstahsil ve tüm esnafımız için kazanç ve bereketli olur. Ben de sizler gibi uzun yıllar boyu bu işi yaptım. Zorluklarını çok yakından biliyorum. Hal ilçe ekonomimizin en önemli merkezi durumunda. Halin gelişmesi ve ilerlemesi ilçe ekonomimizin büyümesini ve gelişmesini sağlar. Bu açıdan talepleriniz bizler için çok kıymetli” şeklinde konuştu. Ekonomik dengesizlik hal esnafını zorluyor Ülkenin yaşadığı ekonomik sorunların hale de yansıdığını ifade eden Başkan Mustafa Geyikçi, “2023-2024 hal sezonu umarım tüm esnafımız için çok iyi geçecek. İçinde bulunduğumuz ekonomik dengesizlik hal esnafımızı da çok zorluyor. Bunu yakından biliyorum. Bu dengesizliğin bir an önce son bulmasını diliyorum. Ekonomimizdeki bu kaos ortamı ilçe ekonomimizi de yakından ilgilendiriyor ve etkiliyor. Hal bizim ekonomimizin merkezi konumunda. Bu istikrarsız ortamda ben özveri ile çalışan hal esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.     Hal çevresinde düzenleme yapılacak Hal çevresinde çok kısa süre içerisinde yenileme çalışmalarına başlayacaklarını da ifade eden Başkan Geyikçi, “Finike Hali’mizin içi kadar dışını da düzenli bir hale getirerek burayı örnek bir yer yapacağız. Ben burada olan tüm dostlarımıza ilçemize kattıkları değerden dolayı teşekkür ediyorum. Umuyorum bu değer ilerleyen günlerde artarak devam edecektir” diye konuştu. Başkan Geyikçi’nin ardından söz alan FİNKOMDER Başkanı İsmail Karataş, hal esnafı olarak yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Geyikçi’nin her zaman hal esnafına verdiği desteği yakından hissettiklerini de dile getiren Karataş, “Bu desteğin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.
Finike’de hal sezonunun açılışı dolayısıyla hal esnaflarını ziyaret eden Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeni sezonun tüm esnaflara hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Finike Komisyoncular Derneği (FİNKOMDER) Başkanı İsmail Karataş ve hal esnaflarının ile taleplerini de dinleyen Geyikçi, önümüzdeki günlerde halin çevre düzenlemesinin gerçekleştirileceğini belirtti.
haberimizvar.net- Finike tarımsal üretimde Türkiye’nin en önemli markalarından  Finike Hali’nin yeni sezonunda halde bulunan esnafları ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, hal esnafının sorunlarını, çözüm önerilerini ve taleplerini dinledi. Finike’nin tarımsal üretim konusunda Türkiye’nin en önemli markalarından biri olduğunu dile getiren Başkan Mustafa Geyikçi, “Yeni sezon umuyorum komisyoncularımız, tüccarlarımız, müstahsil ve tüm esnafımız için kazanç ve bereketli olur. Ben de sizler gibi uzun yıllar boyu bu işi yaptım. Zorluklarını çok yakından biliyorum. Hal ilçe ekonomimizin en önemli merkezi
durumunda. Halin gelişmesi ve ilerlemesi ilçe ekonomimizin büyümesini ve gelişmesini sağlar. Bu açıdan talepleriniz bizler için çok kıymetli” şeklinde konuştu.
Ekonomik dengesizlik hal esnafını zorluyor Ülkenin yaşadığı ekonomik sorunların hale de yansıdığını ifade eden Başkan Mustafa Geyikçi, “2023-2024 hal sezonu umarım tüm esnafımız için çok iyi geçecek. İçinde bulunduğumuz ekonomik dengesizlik hal esnafımızı da çok zorluyor. Bunu yakından biliyorum. Bu dengesizliğin bir an önce son bulmasını diliyorum. Ekonomimizdeki bu kaos ortamı ilçe ekonomimizi de yakından ilgilendiriyor ve etkiliyor. Hal bizim ekonomimizin merkezi konumunda. Bu istikrarsız ortamda ben özveri ile çalışan hal esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
Hal çevresinde düzenleme yapılacak  Hal çevresinde çok kısa süre içerisinde yenileme çalışmalarına başlayacaklarını da ifade eden Başkan Geyikçi, “ Finike Hali’mizin içi kadar dışını da düzenli bir hale getirerek burayı örnek bir yer yapacağız. Ben burada olan tüm dostlarımıza ilçemize kattıkları değerden dolayı
teşekkür ediyorum. Umuyorum bu değer ilerleyen günlerde artarak devam edecektir” diye konuştu. Başkan Geyikçi’nin ardından söz alan FİNKOMDER Başkanı İsmail Karataş, hal esnafı olarak yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Başkan Geyikçi’nin her zaman  hal esnafına verdiği desteği yakından hissettiklerini de dile getiren Karataş, “Bu desteğin kendileri için çok önemli olduğunu ifade etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.