Finike HEM'de istişare toplantısı

YEREL 02.11.2019 - 11:50, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Finike HEM'de istişare toplantısı

Finike Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından kurslarda görev yapan kadrolu öğretmen ve ücretli usta öğreticilerle istişare toplantısı düzenlendi

haberimizvar.net Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen toplantıda HEM Müdürü Mehmet Şimşek, müdür yardımcıları Aliye Nida Bıçak ve Figen Kurum; usta öğreticilere, yönetmelikler dahilinde dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda bilgi verdi. Yeni eğitim ve öğretim yılının Finike HEM kadrolu öğretmenler ve ücretli usta öğreticileri için hayırlı olmasını dileyen Mehmet Şimşek, "Uygulamalar esnasında zaman zaman sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Yaptığımız toplantıyla fikir alışverişinde bulunalım, ortak bir akıl oluşsun istedik" dedi. KURSLAR ARA ARA DENETLENİYOR Periyodik aralıklarla kursları denetlediklerini aktaran Şimşek, "İlgili genel müdürlüğümüz tarafından da müfettiş gönderilerek denetleniyoruz. Bu denetlemelerde sorun yaşanmaması için yönetmelik ve kurallara uygun hareket etmemiz, kurs saatlerine uyulması, kurs planlarının hazırlanarak zamanında teslim edilmesi, kursa devam durumunun sisteme düzenli olarak kaydedilmesi çok önemli. Kurslarda kullandığımız demirbaş ekipmanlarımız var. Bunların korunup kollanması, iş güvenliğinin en üst seviyede sağlanması, gerekirse uyarı yazıları yazılması ortaya çıkacak olumsuzlukları engelleyecektir" diye konuştu. Konuşmaların ardından usta öğreticiler de görüş ve önerilerini dile getirdi.  
Finike Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü tarafından kurslarda görev yapan kadrolu öğretmen ve ücretli usta öğreticilerle istişare toplantısı düzenlendi

haberimizvar.net Canan Yavuz Gürkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda gerçekleştirilen toplantıda HEM Müdürü Mehmet Şimşek, müdür yardımcıları Aliye Nida Bıçak ve Figen Kurum; usta öğreticilere, yönetmelikler dahilinde dikkat edilmesi gereken kurallar konusunda bilgi verdi. Yeni eğitim ve öğretim yılının Finike HEM kadrolu öğretmenler ve ücretli usta öğreticileri için hayırlı olmasını dileyen Mehmet Şimşek, "Uygulamalar esnasında zaman zaman sorunlarla karşılaşabiliyoruz. Yaptığımız toplantıyla fikir alışverişinde bulunalım, ortak bir akıl oluşsun istedik" dedi.

KURSLAR ARA ARA DENETLENİYOR

Periyodik aralıklarla kursları denetlediklerini aktaran Şimşek, "İlgili genel müdürlüğümüz tarafından da müfettiş gönderilerek denetleniyoruz. Bu denetlemelerde sorun yaşanmaması için yönetmelik ve kurallara uygun hareket etmemiz, kurs saatlerine uyulması, kurs planlarının hazırlanarak zamanında teslim edilmesi, kursa devam durumunun sisteme düzenli olarak kaydedilmesi çok önemli. Kurslarda kullandığımız demirbaş ekipmanlarımız var. Bunların korunup kollanması, iş güvenliğinin en üst seviyede sağlanması, gerekirse uyarı yazıları yazılması ortaya çıkacak olumsuzlukları engelleyecektir" diye konuştu. Konuşmaların ardından usta öğreticiler de görüş ve önerilerini dile getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.