Finike-Kaş yolu için ÇED toplantısı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.06.2021 - 11:19, Güncelleme: 24.06.2021 - 11:19
 

Finike-Kaş yolu için ÇED toplantısı

Antalya'nın Demre ve Kaş ilçelerinde Finike-Demre-Kaş-Kalkan Devlet Yolu Projesi ile ilgili ÇED toplantıları yapılacak.

 haberimizvar.net- Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'nce yapılması planlanan Finike-Demre-Kaş-Kalkan Devlet Yolu Projesi ile ilgili başlatılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci kapsamında, Demre ve Kaş ilçelerinde ÇED toplantıları yapılacak. Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerileri almak amacıyla gerçekleştirilecek toplantılardan ilki Kaş'ta yapılacak. Kaş'taki toplantı 1 Temmuz Perşembe günü saat 11.30'da Kalkan Mahallesi'ndeki Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek. Demre'deki toplantı da aynı gün saat 15.00'te Demre Belediyesi Konferans Salonu'nda olacak. Kaş-Kalkan arasında yapılması planlanan otoyol için 'ÇED gerekli değildir' yönündeki rapor daha önce mahkeme tarafından durdurulmuş, ardından açılan davada mahkeme 'ÇED gerekli değildir' kararını iptal etmişti. Projenin Finike sınırları içindeki bölümü de halktan gelen tepkiler ve talepler üzerine projeden çıkarılmış ve mevcut yolun bugünkü haliyle kullanılmasına karar verilmişti. 
Antalya'nın Demre ve Kaş ilçelerinde Finike-Demre-Kaş-Kalkan Devlet Yolu Projesi ile ilgili ÇED toplantıları yapılacak.

 haberimizvar.net- Karayolları 13. Bölge Müdürlüğü'nce yapılması planlanan Finike-Demre-Kaş-Kalkan Devlet Yolu Projesi ile ilgili başlatılan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci kapsamında, Demre ve Kaş ilçelerinde ÇED toplantıları yapılacak. Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerileri almak amacıyla gerçekleştirilecek toplantılardan ilki Kaş'ta yapılacak. Kaş'taki toplantı 1 Temmuz Perşembe günü saat 11.30'da Kalkan Mahallesi'ndeki Turan Erdoğan Yılmaz Fen Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenecek. Demre'deki toplantı da aynı gün saat 15.00'te Demre Belediyesi Konferans Salonu'nda olacak.

Kaş-Kalkan arasında yapılması planlanan otoyol için ' ÇED gerekli değildir' yönündeki rapor daha önce mahkeme tarafından durdurulmuş, ardından açılan davada mahkeme ' ÇED gerekli değildir' kararını iptal etmişti. Projenin Finike sınırları içindeki bölümü de halktan gelen tepkiler ve talepler üzerine projeden çıkarılmış ve mevcut yolun bugünkü haliyle kullanılmasına karar verilmişti. 
ANTALYA'NIN  <a href=DEMRE VE KAS ILCELERINDE FINIKE-DEMRE-KAS-KALKAN DEVLET YOLU PROJESI ILE ILGILI CED TOPLANTILARI YAPILACAK.(FOTO:DEMRE-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_06/2021_06_24/b60f8a5439b761d1871da1ee81bc10ef.jpg" />

ANTALYA'NIN  <a href=DEMRE VE KAS ILCELERINDE FINIKE-DEMRE-KAS-KALKAN DEVLET YOLU PROJESI ILE ILGILI CED TOPLANTILARI YAPILACAK.(FOTO:DEMRE-DHA)" src="https://ajans.dha.com.tr/images/thumbnail/muhabir/2021_06/2021_06_24/9267165b6052aec8460d7b1fc8987c20.jpg" />

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Haber
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.