Finike Toptancı Hali Dernek Başkanı güven tazeledi

GÜNDEM 22.11.2019 - 10:39, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Finike Toptancı Hali Dernek Başkanı güven tazeledi

Finike Toptancı Hali Derneği Başkanı İsmail Karataş, olağan genel kurulda güven tazeledi.

haberimizvar.net-Finike Toptancı Hali Derneği olağan genel kurulu hal toplantı salonunda gerçekleştirildi. Şükrü Açıkyürek, Şaban Eskin, Ali Atayık ve Çetin Musa Demirok'un divan başkanlığı yaptığı genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tek liste ile girilen seçimde dernek başkanlığına İsmail Karataş, yönetim kuruluna ise Ali Bağrıyanık, Ali Geyikçi, Bekir Yeşiloğlu, Mustafa Kamil Eker, Reşit Yıldız, Ramazan Tümen, Ramazan Karaküçük, İbrahim Özpak ve Hüsnü Gebeş seçildi.   Dernek yönetimi olarak gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi aktaran İsmail Karataş, “Uzay çatı projesinin tamamlanması, ışıklandırılması, halin belli bölgelerinde biriken su birikintileri için tahliye yolları açılması, derneğin iktisadi ve fiziki açıdan büyütülmesi için çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.   Tüccar ve komisyoncu ardiye kiralarının bir yıl daha uzatılması, ardiyesi olmayanlara ise tahsis yapılması gerektiğini kaydeden Karataş, yeni dönem hal açılış programlarını da geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. Karataş, ayrıca Finike Toptancı Hali'ne laboratuvar Analiz Merkezi kazandırılmasının çok önemli olduğunu vurguladı.  
Finike Toptancı Hali Derneği Başkanı İsmail Karataş, olağan genel kurulda güven tazeledi.

haberimizvar.net-Finike Toptancı Hali Derneği olağan genel kurulu hal toplantı salonunda gerçekleştirildi. Şükrü Açıkyürek, Şaban Eskin, Ali Atayık ve Çetin Musa Demirok'un divan başkanlığı yaptığı genel kurul saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tek liste ile girilen seçimde dernek başkanlığına İsmail Karataş, yönetim kuruluna ise Ali Bağrıyanık, Ali Geyikçi, Bekir Yeşiloğlu, Mustafa Kamil Eker, Reşit Yıldız, Ramazan Tümen, Ramazan Karaküçük, İbrahim Özpak ve Hüsnü Gebeş seçildi.

 

Dernek yönetimi olarak gerçekleştirmek istedikleri projeler hakkında bilgi aktaran İsmail Karataş, “Uzay çatı projesinin tamamlanması, ışıklandırılması, halin belli bölgelerinde biriken su birikintileri için tahliye yolları açılması, derneğin iktisadi ve fiziki açıdan büyütülmesi için çalışmalarımızı devam ettireceğiz" dedi.

 

Tüccar ve komisyoncu ardiye kiralarının bir yıl daha uzatılması, ardiyesi olmayanlara ise tahsis yapılması gerektiğini kaydeden Karataş, yeni dönem hal açılış programlarını da geleneksel hale getirmek istediklerini söyledi. Karataş, ayrıca Finike Toptancı Hali'ne laboratuvar Analiz Merkezi kazandırılmasının çok önemli olduğunu vurguladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.