Finike'de bisiklet turu yapıldı

YEREL 14.05.2022 - 18:21, Güncelleme: 14.05.2022 - 18:21
 

Finike'de bisiklet turu yapıldı

Antalya'nın Finike ilçesinde Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen bisiklet turuna yaklaşık 300 bisikletli katıldı.

haberimizvar.net- Finike Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Arykanda Doğa Sporları Kulübü Derneği ve Finike Kalbin İçin Pedalla Grubu tarafından 19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Tura Kaymakam Zafer Sağ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Ali Özbek, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Yer, İlçe Sağlık Müdürü Serkan Yiğit ve yaklaşık 300 bisikletli katıldı. Tura katılanlar güzergah üzerindeki Limyra Antik Kenti'nde dinlenerek zaman geçirdi.  
Antalya'nın Finike ilçesinde Gençlik Haftası dolayısıyla düzenlenen bisiklet turuna yaklaşık 300 bisikletli katıldı.

haberimizvar.net- Finike Kaymakamlığı Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Arykanda Doğa Sporları Kulübü Derneği ve Finike Kalbin İçin Pedalla Grubu tarafından 19 Mayıs Gençlik Bisiklet Turu gerçekleştirildi. Tura Kaymakam Zafer Sağ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Cihan Ali Özbek, İlçe Emniyet Müdürü Ethem Yer, İlçe Sağlık Müdürü Serkan Yiğit ve yaklaşık 300 bisikletli katıldı.


Tura katılanlar güzergah üzerindeki Limyra Antik Kenti'nde dinlenerek zaman geçirdi.  
ANTALYA'NIN FINIKE ILCESINDE GENCLIK HAFTASI DOLAYISIYLA DUZENLENEN BISIKLET TURUNA YAKLASIK 300 BISIKLETLI KATILDI.(FOTO:FINIKE-DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.