Finike'de fidanlar toprakla buluştu

YEREL (AA) - Anadolu Ajansı | 11.11.2023 - 17:30, Güncelleme: 11.11.2023 - 17:30
 

Finike'de fidanlar toprakla buluştu

Antalya'nın Finike ilçesinde, Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında ağaç dikimi ve fidan dağıtımı yapıldı.

haberimizvar.net- Asarönü Mahallesinde düzenlenen etkinliğe, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Çelik, burada yaptığı konuşmada, her yıl 11 Kasım'da Türkiye'nin 81 ilinde toprakla buluşan fidanların geleceğe miras bırakılan temiz birer nefes olduğunu söyledi.  
Antalya'nın Finike ilçesinde, Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında ağaç dikimi ve fidan dağıtımı yapıldı.

haberimizvar.net- Asarönü Mahallesinde düzenlenen etkinliğe, Finike Kaymakamı Musa Kazım Çelik, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelik, burada yaptığı konuşmada, her yıl 11 Kasım'da Türkiye'nin 81 ilinde toprakla buluşan fidanların geleceğe miras bırakılan temiz birer nefes olduğunu söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.