Finike'de huzur ve güven kazandı

SİYASET 04.04.2024 - 19:59, Güncelleme: 04.04.2024 - 19:59
 

Finike'de huzur ve güven kazandı

İkinci kez Finike Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Geyikçi, "Finike'de seçimi huzur ve güven kazandı. Finike'yi modern bir geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) seçimlere girerek ikinci kez Finike Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Geyikçi, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı. Vatandaşların büyük ilgisi ile gerçekleştirilen mazbata töreninin ardından konuşan Başkan Mustafa Geyikçi, “Finike’de seçimlerin kazananının ‘huzur ve güven’ oldu” dedi. ARA VERMEDEN, DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ Finike Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını alan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, vatandaşlar ile birlikte önce Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Çelenk bırakma töreninin ardından Finike Belediye Hizmet Binası’na geçerek buradan vatandaşlara seslenen Mustafa Geyikçi, “Mazbatamızı aldık. İlçemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu gururu bana ikinci kez yaşatan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl boyunca da geçtiğimiz dönemde olduğu gibi vatandaşlarımızın takdirlerine layık olmaya ve ilçemizi modern bir geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Ara vermeden, durmadan, soluklanmadan ve yorulmadan Finike’nin en iyi hizmeti alması için çalışacağız” şeklinde konuştu. YERELDEN ULUSALA UZANAN ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK GÖSTERECEĞİZ Yeni dönemde Finike’yi tarımıyla, turizmiyle ve ekonomisiyle güçlü bir kent haline getirmek için çalışmalar yapacaklarını dile getiren Başkan Geyikçi, “İşçimiz için de çiftçimiz için de projelerimiz var. Turizmi geliştirecek de ticareti artıracak da projelerimiz var. Şimdi projelerimizi gerçekleştirme zamanı geldi. Çalışmalarımız ile yerelden ulusala uzanan örnek bir belediyecilik sunacağız. Antalya’nın 18 ilçesine ve tüm Türkiye’ye örnek olacağız” ifadelerini kullandı. YOLUMUZ AÇIK, YOLUMUZ AYDINLIK Yeni dönemde yine Finike’yi şeffaflık ve dürüstlükle yönetmeye devam edeceklerini belirten Başkan Mustafa Geyikçi, “Ranta, talana, peşkeşe izin vermeden Finike’nin ve sizlerin çıkarlarını korumaya ve Finike’nin muhafızı olmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Halkçı ve sosyal belediyecilikten ayrılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Gencimizle, emeklimizle, işçimizle, çiftçimizle Finike’de yaşayan 50 bin vatandaşımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Yolumuz açık, yolumuz aydınlık” dedi.
İkinci kez Finike Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Geyikçi, "Finike'de seçimi huzur ve güven kazandı. Finike'yi modern bir geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) seçimlere girerek ikinci kez Finike Belediye Başkanı olarak seçilen Mustafa Geyikçi, mazbatasını İlçe Seçim Kurulu’ndan aldı. Vatandaşların büyük ilgisi ile gerçekleştirilen mazbata töreninin ardından konuşan Başkan Mustafa Geyikçi, “Finike’de seçimlerin kazananının ‘huzur ve güven’ oldu” dedi.

ARA VERMEDEN, DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞACAĞIZ

Finike Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını alan Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, vatandaşlar ile birlikte önce Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. Çelenk bırakma töreninin ardından Finike Belediye Hizmet Binası’na geçerek buradan vatandaşlara seslenen Mustafa Geyikçi, “Mazbatamızı aldık. İlçemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu gururu bana ikinci kez yaşatan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yıl boyunca da geçtiğimiz dönemde olduğu gibi vatandaşlarımızın takdirlerine layık olmaya ve ilçemizi modern bir geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Ara vermeden, durmadan, soluklanmadan ve yorulmadan Finike’nin en iyi hizmeti alması için çalışacağız” şeklinde konuştu.

YERELDEN ULUSALA UZANAN ÖRNEK BİR BELEDİYECİLİK GÖSTERECEĞİZ

Yeni dönemde Finike’yi tarımıyla, turizmiyle ve ekonomisiyle güçlü bir kent haline getirmek için çalışmalar yapacaklarını dile getiren Başkan Geyikçi, “İşçimiz için de çiftçimiz için de projelerimiz var. Turizmi geliştirecek de ticareti artıracak da projelerimiz var. Şimdi projelerimizi gerçekleştirme zamanı geldi. Çalışmalarımız ile yerelden ulusala uzanan örnek bir belediyecilik sunacağız. Antalya’nın 18 ilçesine ve tüm Türkiye’ye örnek olacağız” ifadelerini kullandı.

YOLUMUZ AÇIK, YOLUMUZ AYDINLIK

Yeni dönemde yine Finike’yi şeffaflık ve dürüstlükle yönetmeye devam edeceklerini belirten Başkan Mustafa Geyikçi, “Ranta, talana, peşkeşe izin vermeden Finike’nin ve sizlerin çıkarlarını korumaya ve Finike’nin muhafızı olmaya sonuna kadar devam edeceğiz. Halkçı ve sosyal belediyecilikten ayrılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Gencimizle, emeklimizle, işçimizle, çiftçimizle Finike’de yaşayan 50 bin vatandaşımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Yolumuz açık, yolumuz aydınlık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.