Finike’de iki aday yarışacak

SİYASET 03.01.2020 - 22:06, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Finike’de iki aday yarışacak

Antalya’da yarın yapılacak CHP Finike İlçe Kongresi’nde Aydın Arıcan ve Rıdvan Göksel başkanlık için yarışacak. Arıcan “Her şey daha yaşanabilir bir Finike için” derken, Göksel de “İçe dönük değil, dışa dönük çalışacağız” mesajı verdi.

haberimizvar.net- Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Olağan İlçe Kongresi yarın (Cumartesi günü) yapılacak. Aydın Arıcan ve Kadın Kolları eski İlçe Başkanı Nazmiye Göksel’in eşi Rıdvan Göksel’in başkan adayı olarak yarışacağı kongre saat 10.00’da Otogar Sinema Salonu’nda başlayacak. Doğal delegelerle birlikte 117 ilçe delegesinin oy kullanacağı kongrede 12 il delegesi ve yeni ilçe yönetimi belirlenecek. ‘DOĞRULARI SÖYLEMEYİ İLKE EDİNDİM’ CHP Finike ilçe başkan adayı olarak uzun süredir çalıştığını belirten Aydın Arıcan, “Bugüne kadar doğruları, yalnız doğruları söylemeyi ilke edindim. Çok çalıştım, haksızlık ile savaştım. 63 yıl sonra Finike’de yerel seçim için mücadele ettim, muvaffak oldum. Değerli dostlarımın, büyüklerimin hep desteğini aldım. Takdir edildim. Gururluyum. Bu evladınıza güvendiğiniz içinde ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey daha yaşanabilir bir Finike için” açıklaması yaptı. ‘BİRLEŞTİRİCİ BİR ROL OYNAYACAĞIZ’ Emekli öğretmen Rıdvan Göksel de, ekibini ve projelerini tanıttığı toplantıda, “Biz ekip olarak hazırız. Birleştirici rol oynayacağız. Kazanan demokrasi ve partimiz olacak. Yerelde kazandığımız başarıyı iktidara da taşımak için; ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarına Finike Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’yle uyum içinde çözüm üretmek için adayım. İlk adımda mahalle temsilcilikleri oluşturulacak. Tüm mahalle temsilcileri ile ilçe meclisi oluşturacağız. Bu sayede mahallelerin istekleri, sıkıntıları gerekli kurumlarla yapıcı bir şekilde görüşülecek, çözüm yolları aranacak. Temsilcilerle haftalık toplantı sonucunda raporlar hazırlanacak. İçe dönük değil, dışa dönük çalışacağız. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Eğitim, turizm, engelli, üniversite öğrencileri, hayvan hakları ile ilgili komisyonlar kurulacak. Bu komisyonlarda üyelerimizi sürece katacağız. Sonuçları ilgili birimlerle paylaşacağız” diye konuştu. 
Antalya’da yarın yapılacak CHP Finike İlçe Kongresi’nde Aydın Arıcan ve Rıdvan Göksel başkanlık için yarışacak. Arıcan “Her şey daha yaşanabilir bir Finike için” derken, Göksel de “İçe dönük değil, dışa dönük çalışacağız” mesajı verdi.

haberimizvar.net- Antalya’da Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Finike Olağan İlçe Kongresi yarın (Cumartesi günü) yapılacak. Aydın Arıcan ve Kadın Kolları eski İlçe Başkanı Nazmiye Göksel’in eşi Rıdvan Göksel’in başkan adayı olarak yarışacağı kongre saat 10.00’da Otogar Sinema Salonu’nda başlayacak. Doğal delegelerle birlikte 117 ilçe delegesinin oy kullanacağı kongrede 12 il delegesi ve yeni ilçe yönetimi belirlenecek.

‘DOĞRULARI SÖYLEMEYİ İLKE EDİNDİM’

CHP Finike ilçe başkan adayı olarak uzun süredir çalıştığını belirten Aydın Arıcan, “Bugüne kadar doğruları, yalnız doğruları söylemeyi ilke edindim. Çok çalıştım, haksızlık ile savaştım. 63 yıl sonra Finike’de yerel seçim için mücadele ettim, muvaffak oldum. Değerli dostlarımın, büyüklerimin hep desteğini aldım. Takdir edildim. Gururluyum. Bu evladınıza güvendiğiniz içinde ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey daha yaşanabilir bir Finike için” açıklaması yaptı.

‘BİRLEŞTİRİCİ BİR ROL OYNAYACAĞIZ’

Emekli öğretmen Rıdvan Göksel de, ekibini ve projelerini tanıttığı toplantıda, “Biz ekip olarak hazırız. Birleştirici rol oynayacağız. Kazanan demokrasi ve partimiz olacak. Yerelde kazandığımız başarıyı iktidara da taşımak için; ilçemizin ve mahallelerimizin sorunlarına Finike Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’yle uyum içinde çözüm üretmek için adayım. İlk adımda mahalle temsilcilikleri oluşturulacak. Tüm mahalle temsilcileri ile ilçe meclisi oluşturacağız. Bu sayede mahallelerin istekleri, sıkıntıları gerekli kurumlarla yapıcı bir şekilde görüşülecek, çözüm yolları aranacak. Temsilcilerle haftalık toplantı sonucunda raporlar hazırlanacak. İçe dönük değil, dışa dönük çalışacağız. Çalınmadık kapı bırakmayacağız. Eğitim, turizm, engelli, üniversite öğrencileri, hayvan hakları ile ilgili komisyonlar kurulacak. Bu komisyonlarda üyelerimizi sürece katacağız. Sonuçları ilgili birimlerle paylaşacağız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.