Finike’de itfaiye-uyuşturucu-emniyet üçgeni

GÜNDEM 19.05.2021 - 14:35, Güncelleme: 19.05.2021 - 15:02
 

Finike’de itfaiye-uyuşturucu-emniyet üçgeni

Finike’de bir itirafçı, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Finike İtfaiyesi’nde çalışan Tahir Demir’in kurum içinde uyuşturucu partisi verdiğini, Gazanfer Parlakdağ isimli torbacının ise emniyetle işbirliği ile uyuşturucu ticaretini yaptığını iddia etti.

haberimizvar.net- Finike’de uyuşturucu kullanan bir itirafçının anlattıkları dudak uçuklattı. Yılardır uyuşturucu kullandığını söyleyen itirafçı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Finike İtfaiyesi’nde çalışan Tahir Demir isimli kişiden uyuşturucu temin ettiğini, hatta Demir’in Finike İtfaiyesi içinde uyuşturucu partisi verdiğini iddia etti.  Demir’in uyuşturucu ticaretini ulu orta yaptığını söyleyen itirafçı, “Bu işi gizli saklı yapmıyorlar. Hatta bir keresinde Finike itfaiyesinde Tahir Demir, Gazanfer Parlakdağ ve ben uyuşturucu kullanırken geç kalmıştım ve beni bir arkadaşım gelip almıştı. Yani herkes her şeyi görüyor. Emniyette bunları biliyor” dedi.  TORBACIYI EMNİYET KORUYOR  İtirafçı, torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcısı Gazanfer Parlakdağ’ın ise muhbir adı altında emniyet tarafından korunduğunu iddia etti. Sokağa çıkma yasaklarında Parlakdağ’ın polis ile işbirliği yapması sonucu Antalya’ya rahatlıkla gidip geldiklerini söyleyen itirafçı, “Polisler bizi çevirmiyordu. Çevirdiklerinde ise bir iki telefon görüşmesi ile bizi bırakıyorlardı” dedi.  EMNİYETÇİ BENİMLE TANIŞMAK İSTEDİ  İtirafçı, uyuşturucu ticaretinin taraflarından olan bir emniyet mensubunun kendisine tanışmak istediğini de iddia etti. İtirafçı şöyle konuştu: “Emniyet mensubu ‘buralarda benden habersiz torbacılık yapılamaz’ diyerek önce beni tehdit etti. Sonra tanışmak için haber yolladı. Ona kız arkadaş olmamı istedi. Ben torbacı olmadığım için bu teklifi kabul etmedim. Torbalarca uyuşturucu satışı yapılıyor emniyet dahil herkes bunu biliyor” DAİRE BAŞKANI OLAYI ÖRT BAS MI EDECEK? İtfaiye personelinin de içinde olduğu uyuşturucu ticaretinde gözler Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa’ya çevrildi. Finike itfaiye personelinin uyuşturucu işinden haberdar olduğu öne sürülen Kısa’nın olayı ört pas etmeye çalıştığı öğrenildi. Bu arada Finike’deki uyuşturucu ticaretinde adı geçen Tahir Demir ile Gazanfer Parlakdağ’ın emniyette ifadeleri alındı.   İŞTE O İTİRAFÇININ ŞOK VİDEOSU:
Finike’de bir itirafçı, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Finike İtfaiyesi’nde çalışan Tahir Demir’in kurum içinde uyuşturucu partisi verdiğini, Gazanfer Parlakdağ isimli torbacının ise emniyetle işbirliği ile uyuşturucu ticaretini yaptığını iddia etti.

haberimizvar.net- Finike’de uyuşturucu kullanan bir itirafçının anlattıkları dudak uçuklattı. Yılardır uyuşturucu kullandığını söyleyen itirafçı, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Finike İtfaiyesi’nde çalışan Tahir Demir isimli kişiden uyuşturucu temin ettiğini, hatta Demir’in Finike İtfaiyesi içinde uyuşturucu partisi verdiğini iddia etti.  Demir’in uyuşturucu ticaretini ulu orta yaptığını söyleyen itirafçı, “Bu işi gizli saklı yapmıyorlar. Hatta bir keresinde Finike itfaiyesinde Tahir Demir, Gazanfer Parlakdağ ve ben uyuşturucu kullanırken geç kalmıştım ve beni bir arkadaşım gelip almıştı. Yani herkes her şeyi görüyor. Emniyette bunları biliyor” dedi. 

TORBACIYI EMNİYET KORUYOR 
İtirafçı, torbacı olarak adlandırılan uyuşturucu satıcısı Gazanfer Parlakdağ’ın ise muhbir adı altında emniyet tarafından korunduğunu iddia etti. Sokağa çıkma yasaklarında Parlakdağ’ın polis ile işbirliği yapması sonucu Antalya’ya rahatlıkla gidip geldiklerini söyleyen itirafçı, “Polisler bizi çevirmiyordu. Çevirdiklerinde ise bir iki telefon görüşmesi ile bizi bırakıyorlardı” dedi. 

EMNİYETÇİ BENİMLE TANIŞMAK İSTEDİ 
İtirafçı, uyuşturucu ticaretinin taraflarından olan bir emniyet mensubunun kendisine tanışmak istediğini de iddia etti. İtirafçı şöyle konuştu: “Emniyet mensubu ‘buralarda benden habersiz torbacılık yapılamaz’ diyerek önce beni tehdit etti. Sonra tanışmak için haber yolladı. Ona kız arkadaş olmamı istedi. Ben torbacı olmadığım için bu teklifi kabul etmedim. Torbalarca uyuşturucu satışı yapılıyor emniyet dahil herkes bunu biliyor”

DAİRE BAŞKANI OLAYI ÖRT BAS MI EDECEK?
İtfaiye personelinin de içinde olduğu uyuşturucu ticaretinde gözler Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ahmet Kısa’ya çevrildi. Finike itfaiye personelinin uyuşturucu işinden haberdar olduğu öne sürülen Kısa’nın olayı ört pas etmeye çalıştığı öğrenildi. Bu arada Finike’deki uyuşturucu ticaretinde adı geçen Tahir Demir ile Gazanfer Parlakdağ’ın emniyette ifadeleri alındı.  

İŞTE O İTİRAFÇININ ŞOK VİDEOSU:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.