Finike'de ranta ve talana geçit yok

YEREL 11.01.2024 - 13:21, Güncelleme: 11.01.2024 - 13:41
 

Finike'de ranta ve talana geçit yok

Yeniden belediye başkan adayı gösterilen CHP'li Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeni dönem için verdiği ilk mesajında, " Hemşerilerimizin hakkını koruyan, ranta ve talana müsaade etmeyen, kimseyi ayırmadan ve kayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi tarafından yeniden gösterilen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeniden dönemle ilgili ilk mesajında, " Hemşehrilerimizin hakkını koruyan, ranta ve talana müsaade etmeyen, kimseyi ayırmadan, kayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Her vatandaşımızın huzur bulduğu, kendini güvende hissettiği yüzünün güldüğü, çevreci yaklaşımdan vazgeçmeyen, doğaya ve her canlıya dost bir Finike için 5 yıl daha çalışacağız" ifadelerini kullandı. Geyikçi, Mesajında,, "Yoğun çalışmalarımızın takdirde görmesi ile Genel Başkanımız Özgür Özel, MYK üyelerimize ve Parti Meclisimizin kararı ile yeniden aday gösterilmemin mutluluğunu yaşıyorum" dedi." Finike'de 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı ile 63 yıl sonra CHP'den seçilerek Finike belediye başkanı olduğunu vurgulayan Geyikçi, şunları söyledi: " Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteğini ve takdirini eksek etmeyen göreve geldiğimiz günden bu yana görüşleri ve önerileriyle bizleri cesaretlendiren Finikeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda kendimize yol haritası olarak belirlediğimiz dürüstlüğü, şeffaflığı, sosyal belediyeciliği, birliktelik kültürünü yeni dönemde de hiç şaşırmadan sürdüreceğiz." Mustafa Geyikçi mesajında CHP İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetimine, Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban ve yönetimine ve parti üyelerini de desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.
Yeniden belediye başkan adayı gösterilen CHP'li Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeni dönem için verdiği ilk mesajında, " Hemşerilerimizin hakkını koruyan, ranta ve talana müsaade etmeyen, kimseyi ayırmadan ve kayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

haberimizvar.net- CHP Genel Merkezi tarafından yeniden gösterilen Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, yeniden dönemle ilgili ilk mesajında, " Hemşehrilerimizin hakkını koruyan, ranta ve talana müsaade etmeyen, kimseyi ayırmadan, kayırmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Her vatandaşımızın huzur bulduğu, kendini güvende hissettiği yüzünün güldüğü, çevreci yaklaşımdan vazgeçmeyen, doğaya ve her canlıya dost bir Finike için 5 yıl daha çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Geyikçi, Mesajında,, "Yoğun çalışmalarımızın takdirde görmesi ile Genel Başkanımız Özgür Özel, MYK üyelerimize ve Parti Meclisimizin kararı ile yeniden aday gösterilmemin mutluluğunu yaşıyorum" dedi." Finike'de 2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı ile 63 yıl sonra CHP'den seçilerek Finike belediye başkanı olduğunu vurgulayan Geyikçi, şunları söyledi: " Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan, desteğini ve takdirini eksek etmeyen göreve geldiğimiz günden bu yana görüşleri ve önerileriyle bizleri cesaretlendiren Finikeli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar yaptığımız her çalışmada, attığımız her adımda kendimize yol haritası olarak belirlediğimiz dürüstlüğü, şeffaflığı, sosyal belediyeciliği, birliktelik kültürünü yeni dönemde de hiç şaşırmadan sürdüreceğiz." Mustafa Geyikçi mesajında CHP İl Başkanı Nail Kamacı ve yönetimine, Finike İlçe Başkanı Uygar Çarban ve yönetimine ve parti üyelerini de desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.