Finike’de virüsle mücadele desteği

YEREL 31.03.2020 - 17:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Finike’de virüsle mücadele desteği

Finike Belediyesi, Finike’de Bahar ailesi tarafından üretilen ve belediyeye hibe edilen makine ile ilçenin dört bir yanını dezenfekte etmeye başladı.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi’nin korona virüse karşı ilçe genelinde sürdürdüğü hijyen çalışmalarına Türkiye’nin önde gelen zirai ilaçlama makineleri üreticisi BOA Makine’den destek geldi. Üretimlerini Finike’de gerçekleştiren BOA Makine, Finike Belediyesine, ilçenin her köşesinin dezenfekte edilmesinde kullanılmak üzere bir adet ilaçlama makinesi hibe etti. BOA Makine tarafından üretilen makine, teslimatın hemen ardından belediye ekiplerince kullanılmaya başladı. İLÇE HALKI İÇİN Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, BOA Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bahar’a sergiledikleri örnek davranış nedeniyle, ilçe halkı adına teşekkür etti. Başkan Geyikçi, korona virüsü tehdidinin sona ereceği güne kadar ilçenin her köşesinin BOA tarafından hibe edilen makine ile dezenfekte edileceğini söyledi. BOA Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bahar ise her zaman Finike’nin ve Finike halkının yanında olduklarını ve olacaklarını kaydetti. GEYİKÇİ’DEN AÇIKLAMA Başkan Geyikçi, “Sayın Ahmet Bahar, makinenin teknolojik özellikleri hakkında bizlere detaylı bilgi verdi. Makine tankerin içerisindeki sıvıyı mikron ölçeğinde parçalama ve çok ilerilere ya da yukarılara püskürtme özelliğine sahip. Bu nedenle dezenfektan evlerin balkonlarına kadar ulaşabilecek. Belirli periyotlarda ilçenin dört bir yanında hijyen çalışması gerçekleştireceğiz. Kendilerine şahsım, Belediyemiz ve ilçe halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 
Finike Belediyesi, Finike’de Bahar ailesi tarafından üretilen ve belediyeye hibe edilen makine ile ilçenin dört bir yanını dezenfekte etmeye başladı.

haberimizvar.net-Finike Belediyesi’nin korona virüse karşı ilçe genelinde sürdürdüğü hijyen çalışmalarına Türkiye’nin önde gelen zirai ilaçlama makineleri üreticisi BOA Makine’den destek geldi. Üretimlerini Finike’de gerçekleştiren BOA Makine, Finike Belediyesine, ilçenin her köşesinin dezenfekte edilmesinde kullanılmak üzere bir adet ilaçlama makinesi hibe etti. BOA Makine tarafından üretilen makine, teslimatın hemen ardından belediye ekiplerince kullanılmaya başladı.

İLÇE HALKI İÇİN

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, BOA Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bahar’a sergiledikleri örnek davranış nedeniyle, ilçe halkı adına teşekkür etti. Başkan Geyikçi, korona virüsü tehdidinin sona ereceği güne kadar ilçenin her köşesinin BOA tarafından hibe edilen makine ile dezenfekte edileceğini söyledi. BOA Makine Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bahar ise her zaman Finike’nin ve Finike halkının yanında olduklarını ve olacaklarını kaydetti.

GEYİKÇİ’DEN AÇIKLAMA

Başkan Geyikçi, “Sayın Ahmet Bahar, makinenin teknolojik özellikleri hakkında bizlere detaylı bilgi verdi. Makine tankerin içerisindeki sıvıyı mikron ölçeğinde parçalama ve çok ilerilere ya da yukarılara püskürtme özelliğine sahip. Bu nedenle dezenfektan evlerin balkonlarına kadar ulaşabilecek. Belirli periyotlarda ilçenin dört bir yanında hijyen çalışması gerçekleştireceğiz. Kendilerine şahsım, Belediyemiz ve ilçe halkımız adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.