Finikeli esnafnın yeni yer arayışı

GÜNDEM 27.01.2020 - 13:16, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Finikeli esnafnın yeni yer arayışı

Finike Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Yiğit, kendilerini ziyaret eden AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu’dan esnaf için yeni yer istedi.

AKP Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay Uslu Finike’de ilçesinde sanayi sitesini ziyaret etti.  Finike Sanayi Sitesi esnafı ve Finike Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Yiğit ile yapılan toplantıda, Finike Sanayi Sitesi’nin yeni alana taşınması masaya yatırıldı. BAKANLIK TAKİBİ Öncelikle yeni bir yer konusunda çalışılması ve imar açısından uygun hale getirilmesi gerektiğini ve bu süreçlerin yerel yönetimlerin yetkisi içinde olduğunu dile getiren Uslu, sonraki aşamada Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndaki kredilendirme ve projelendirme aşamalarını takip edeceğini ve sonuçlandıracağını ifade etti. TEŞEKKÜR ETTİ Finike Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Yiğit ise, yeni bir sanayi sitesine ihtiyaç olduğunu belirterek her konuda kendilerine ve Finike Sanayi esnafına yakın ilgi gösteren Milletvekili Uslu’ya teşekkür etti. Uslu’ya sanayi sitesini ziyareti sırasında Finike AKP İlçe Başkanı Osman Aladağ, AKP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Emin Madenci ve Finike Belediye Meclis Üyesi Emrah Erdoğan eşlik ettiler.  
Finike Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Yiğit, kendilerini ziyaret eden AKP Antalya Milletvekili Atay Uslu’dan esnaf için yeni yer istedi.

AKP Antalya Milletvekili ve TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı Atay Uslu Finike’de ilçesinde sanayi sitesini ziyaret etti.  Finike Sanayi Sitesi esnafı ve Finike Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Yiğit ile yapılan toplantıda, Finike Sanayi Sitesi’nin yeni alana taşınması masaya yatırıldı.

BAKANLIK TAKİBİ

Öncelikle yeni bir yer konusunda çalışılması ve imar açısından uygun hale getirilmesi gerektiğini ve bu süreçlerin yerel yönetimlerin yetkisi içinde olduğunu dile getiren Uslu, sonraki aşamada Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndaki kredilendirme ve projelendirme aşamalarını takip edeceğini ve sonuçlandıracağını ifade etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Finike Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ramazan Yiğit ise, yeni bir sanayi sitesine ihtiyaç olduğunu belirterek her konuda kendilerine ve Finike Sanayi esnafına yakın ilgi gösteren Milletvekili Uslu’ya teşekkür etti. Uslu’ya sanayi sitesini ziyareti sırasında Finike AKP İlçe Başkanı Osman Aladağ, AKP Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi Emin Madenci ve Finike Belediye Meclis Üyesi Emrah Erdoğan eşlik ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.