Finike'nin çehresi 40 günde değişecek

YEREL 21.12.2023 - 14:52, Güncelleme: 21.12.2023 - 14:52
 

Finike'nin çehresi 40 günde değişecek

Finike ilçe merkezindeki ticari, sosyal, kültürel canlılığı artırmak ve kent estetiğini yenilemek için Finike Belediyesi çalışmalarına başladı. İlçe merkezini bir cazibe merkezi haline getirecek projenin startının verildiğini duyuran Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finike çarşısını 10 milyonu aşkın bir yatırımla yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

haberimizvar.net- Başlatılan ilçe merkezi projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mustafa Geyikçi, ilk adımın asfalt kazıma çalışmaları ile atıldığını dile getirdi. Çalışmaların kaldırım, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri ile devam edeceğini söyleyen Başkan Geyikçi, çalışmaların yaklaşık 40 gün içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. Projenin tamamlanmasının ardından Finike ilçe merkezinin modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Geyikçi, “Finike’ye yakışan bir kent merkezi oluşturacağız” diye konuştu. Keyif veren bir kent merkezi Finike ilçe merkezinin yenilenmesinin kente sosyo-ekonomik olarak da büyük bir katkı sunacağını söyleyen Başkan Geyikçi, “İlçe merkezimizin vatandaşlarımızın gezerken keyif alacağı, ilçemize gelen turistlerin uğrak noktası olacak bir alan oluşturacağız. Önemli ölçüde bir hareketlilik kazanacak çarşı merkezimiz, bölgedeki esnaflarımızın da kazançlarını artıracak. Vatandaşlarımıza, esnafımıza, kentimize gelen misafirlerimize modern bir çarşı sunacağız” şeklinde konuştu. Yenilenen çarşı Finike’ye çok yakışacak Çalışmaların sonunda Finike’nin yeni bir çehre kazanacağını söyleyen Başkan Geyikçi, “Çok kısa bir süre sonra ilçe merkezimiz bir cazibe merkezine dönüşecek. Narenciye kokusunun duyulduğu, örnek çevre düzenlemesi ve yeşil görünümüyle öne çıkan, yenilenen sokaklarıyla gezmekten ve zaman geçirmekten zevk alınan, yenilenen aydınlatma elemanlarıyla ışıl ışıl bir merkez Finike’mize çok yakışacak” dedi.
Finike ilçe merkezindeki ticari, sosyal, kültürel canlılığı artırmak ve kent estetiğini yenilemek için Finike Belediyesi çalışmalarına başladı. İlçe merkezini bir cazibe merkezi haline getirecek projenin startının verildiğini duyuran Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, “Finike çarşısını 10 milyonu aşkın bir yatırımla yepyeni bir görünüme kavuşturuyoruz” dedi.

haberimizvar.net- Başlatılan ilçe merkezi projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mustafa Geyikçi, ilk adımın asfalt kazıma çalışmaları ile atıldığını dile getirdi. Çalışmaların kaldırım, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleri ile devam edeceğini söyleyen Başkan Geyikçi, çalışmaların yaklaşık 40 gün içerisinde tamamlanacağını dile getirdi. Projenin tamamlanmasının ardından Finike ilçe merkezinin modern ve estetik bir görünüme kavuşacağını vurgulayan Geyikçi, “Finike’ye yakışan bir kent merkezi oluşturacağız” diye konuştu.

Keyif veren bir kent merkezi
Finike ilçe merkezinin yenilenmesinin kente sosyo-ekonomik olarak da büyük bir katkı sunacağını söyleyen Başkan Geyikçi, “İlçe merkezimizin vatandaşlarımızın gezerken keyif alacağı, ilçemize gelen turistlerin uğrak noktası olacak bir alan oluşturacağız. Önemli ölçüde bir hareketlilik kazanacak çarşı merkezimiz, bölgedeki esnaflarımızın da kazançlarını artıracak. Vatandaşlarımıza, esnafımıza, kentimize gelen misafirlerimize modern bir çarşı sunacağız” şeklinde konuştu.

Yenilenen çarşı Finike’ye çok yakışacak
Çalışmaların sonunda Finike’nin yeni bir çehre kazanacağını söyleyen Başkan Geyikçi, “Çok kısa bir süre sonra ilçe merkezimiz bir cazibe merkezine dönüşecek. Narenciye kokusunun duyulduğu, örnek çevre düzenlemesi ve yeşil görünümüyle öne çıkan, yenilenen sokaklarıyla gezmekten ve zaman geçirmekten zevk alınan, yenilenen aydınlatma elemanlarıyla ışıl ışıl bir merkez Finike’mize çok yakışacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.