Firari uyuşturucu taciri, uyuşturucuyla yakalandı

ASAYİŞ 04.09.2021 - 10:38, Güncelleme: 04.09.2021 - 10:38
 

Firari uyuşturucu taciri, uyuşturucuyla yakalandı

Antalya'nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu satıcılığından hakkında 16 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mahmut Bıyık'ın evinde yapılan aramada 90 gram metamfetamin, bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

haberimizvar.net- Bazı kişilerin Manavgat'ın turizm merkezlerinde yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada şüphelinin; uyuşturucu madde imalat ve ticareti suçundan 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan, cezaevinden izinli çıkıp dönmeyen ve firari olan Mahmut Bıyık olduğu belirlendi.    Mahmut Bıyık'ın dün Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde kaldığı eve jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan baskında Mahmut Bıyık evde gözaltına alınırken, yapılan aramada paketler halinde toplam 90 gram metamfetamin, bir miktar uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 515 lira ele geçirildi. 
Antalya'nın Manavgat ilçesinde uyuşturucu satıcılığından hakkında 16 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Mahmut Bıyık'ın evinde yapılan aramada 90 gram metamfetamin, bir miktar uyuşturucu hap ele geçirildi.

haberimizvar.net- Bazı kişilerin Manavgat'ın turizm merkezlerinde yerli ve yabancı turistlere uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi üzerine Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Yapılan araştırmada şüphelinin; uyuşturucu madde imalat ve ticareti suçundan 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan, cezaevinden izinli çıkıp dönmeyen ve firari olan Mahmut Bıyık olduğu belirlendi. 

 

Mahmut Bıyık'ın dün Aşağı Pazarcı Mahallesi'nde kaldığı eve jandarma ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Yapılan baskında Mahmut Bıyık evde gözaltına alınırken, yapılan aramada paketler halinde toplam 90 gram metamfetamin, bir miktar uyuşturucu hap, ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 2 bin 515 lira ele geçirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.