Formula 1 Türkiye GP’si iptal edildi

SPOR 12.05.2021 - 11:42, Güncelleme: 12.05.2021 - 11:42
 

Formula 1 Türkiye GP’si iptal edildi

Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınması ardından Formula 1 Türkiye GP’sinin de iptal edildiği bildirildi.

haberimizvar.net-  Formula 1 Türkiye yayıncı kuruluşu olan S Sport, 11-13 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan Türkiye yarışının iptal edildiğini belirtti. Formula 1 yönetiminden ise şu ana kadar Türkiye organizasyonu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Formula 1’in internet sitesinde Türkiye GP’si hala listede görünüyor. Formula 1’de Kanada yarışlarının yerine bu sene Türkiye takvime dahil edilmişti. İstanbul’a geri dönmesi planlanan yarışlar Intercity İstanbul Park’ın Formula 1TM yönetimiyle gerçekleştirdiği anlaşmanın ardından, 11-12-13 Haziran’da yapılacaktı. ŞAMPİYONLAR LİGİ DE ALINMIŞTI Türkiye’nin Covid-19'la mücadelesi ve rakamların Avrupalıları tatmin etmemesi ardından İngiltere, Türkiye'yi ‘kırmızı liste'ye almıştı. Ardından, 29 Mayıs'taki Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’dan alınmış, UEFA tarafından karşılaşmanın Porto'nun stadı Estadio do Dragao'ya alındığını duyurulmuştu. CHP’DEN İKTİDARA ELEŞTİRİ Her iki organizasyonun da iptal edilmesi ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak, iktidarı eleştiren bir açıklama yaptı. Kişisel Twitter hesabından gelişmeler hakkında paylaşım yapan Öztrak, şunları söyledi: "Şampiyonlar Ligi finali yine İstanbul'dan alındı. Formula Yarışı da iptal. Lebalep Kongreler size, Kabaran faturalar milletimize."
Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul’dan alınması ardından Formula 1 Türkiye GP’sinin de iptal edildiği bildirildi.

haberimizvar.net- 

Formula 1 Türkiye yayıncı kuruluşu olan S Sport, 11-13 Haziran tarihlerinde gerçekleşmesi planlanan Türkiye yarışının iptal edildiğini belirtti.

Formula 1 yönetiminden ise şu ana kadar Türkiye organizasyonu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Formula 1’in internet sitesinde Türkiye GP’si hala listede görünüyor.

Formula 1’de Kanada yarışlarının yerine bu sene Türkiye takvime dahil edilmişti.

İstanbul’a geri dönmesi planlanan yarışlar Intercity İstanbul Park’ın Formula 1TM yönetimiyle gerçekleştirdiği anlaşmanın ardından, 11-12-13 Haziran’da yapılacaktı.

yayinci-kurulus-formula-1-turkiye-gp-si-iptal-edildi-874965-1.

ŞAMPİYONLAR LİGİ DE ALINMIŞTI

Türkiye’nin Covid-19'la mücadelesi ve rakamların Avrupalıları tatmin etmemesi ardından İngiltere, Türkiye'yi ‘kırmızı liste'ye almıştı. Ardından, 29 Mayıs'taki Şampiyonlar Ligi finali İstanbul’dan alınmış, UEFA tarafından karşılaşmanın Porto'nun stadı Estadio do Dragao'ya alındığını duyurulmuştu.

CHP’DEN İKTİDARA ELEŞTİRİ

Her iki organizasyonun da iptal edilmesi ardından CHP Sözcüsü Faik Öztrak, iktidarı eleştiren bir açıklama yaptı.

Kişisel Twitter hesabından gelişmeler hakkında paylaşım yapan Öztrak, şunları söyledi:

" Şampiyonlar Ligi finali yine İstanbul'dan alındı.

Formula Yarışı da iptal.

Lebalep Kongreler size,

Kabaran faturalar milletimize."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.