Fotoğraftaki kişiyi tanıdınız mı?

GÜNDEM 09.05.2021 - 15:32, Güncelleme: 09.05.2021 - 15:32
 

Fotoğraftaki kişiyi tanıdınız mı?

Anneler Günü nedeniyle eşi ve çocuklarıyla yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan siyasetçi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

haberimizvar.net-Anneler Günü nedeniyle Selvi Kılıçdaroğlu ve çocuklarıyla yıllar önce çekilen bir fotoğrafı paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Küçük güzel dünyamız ve huzurumuz için evimizin annesine çok teşekkür ederim. Annelerin gününü canı gönülden kutluyorum” mesajı verdi. Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı aile tablosu 30 bin civarında beğeni alırken, binlerce kişi tarafından da paylaşıldı.  
Anneler Günü nedeniyle eşi ve çocuklarıyla yıllar önce çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan siyasetçi beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

haberimizvar.net- Anneler Günü nedeniyle Selvi Kılıçdaroğlu ve çocuklarıyla yıllar önce çekilen bir fotoğrafı paylaşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Küçük güzel dünyamız ve huzurumuz için evimizin annesine çok teşekkür ederim. Annelerin gününü canı gönülden kutluyorum” mesajı verdi. Kılıçdaroğlu’nun paylaştığı aile tablosu 30 bin civarında beğeni alırken, binlerce kişi tarafından da paylaşıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.