Fransa Cumhurbaşkanı Macron tokatlandı

GÜNDEM 08.06.2021 - 16:41, Güncelleme: 08.06.2021 - 16:41
 

Fransa Cumhurbaşkanı Macron tokatlandı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, güneydoğu Fransa gezisi sırasında bir kişi tarafından tokatlandı.

haberimizvar.net-  Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkenin güneydoğusunda bulunan Drome bölgesindeki Tain komününe yaptığı bir gezi sırasında tokatlandı. Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, “Kahrolsun Macron yönetimi” diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı. Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar tarafından müdahalede bulunulduğu görülüyor. Olay, başta Fransız basını olmak üzere dünya basını tarafından “Son dakika” gelişmesi olarak servis edildi. Fransız haber ajansı AFP’nin resmi kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, güneydoğu Fransa gezisi sırasında bir kişi tarafından tokatlandı.

haberimizvar.net-   Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkenin güneydoğusunda bulunan Drome bölgesindeki Tain komününe yaptığı bir gezi sırasında tokatlandı.

Macron, bariyerlerin arkasında bulunan insanlara yaklaştığı sırada, “Kahrolsun Macron yönetimi” diyen bir kişinin tokadına maruz kaldı.

Tokatlama anına ilişkin görüntülerde, tokat atan kişiye korumalar tarafından müdahalede bulunulduğu görülüyor.

Olay, başta Fransız basını olmak üzere dünya basını tarafından “Son dakika” gelişmesi olarak servis edildi.

Fransız haber ajansı AFP’nin resmi kaynaklara dayandırdığı bilgiye göre, olayla ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.