Fredy Antalyaspor'a veda etti

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 02.09.2023 - 10:18, Güncelleme: 02.09.2023 - 10:18
 

Fredy Antalyaspor'a veda etti

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor, Trendyol 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer olan Angolalı orta saha oyuncusu Fredy Ribeiro için paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda, "Yolun açık olsun Fredy. Süper Lig'de 1000. ve 1100. gollerimizi atan ve özverisiyle kulübümüzün efsaneleri arasına adını yazdıran Fredy'e teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı. Ayrıca, Fredy'in Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, teknik ekip ve futbolcularla vedalaştığı fotoğraflara yer verildi. 2018-2019 sezonunda Antalyaspor'a transfer olan Fredy, bugüne kadar kırmızı-beyazlı formayla 153 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 23 gol kaydetti.
Trendyol Süper Lig ekiplerinden Bitexen Antalyaspor, Trendyol 1. Lig takımlarından Eyüpspor'a transfer olan Angolalı orta saha oyuncusu Fredy Ribeiro için paylaşımda bulundu.

haberimizvar.net- Kırmızı-beyazlı kulübün sosyal medya hesabından yapılan videolu paylaşımda, "Yolun açık olsun Fredy. Süper Lig'de 1000. ve 1100. gollerimizi atan ve özverisiyle kulübümüzün efsaneleri arasına adını yazdıran Fredy'e teşekkür eder, yeni kariyerinde başarılar dileriz." ifadesi kullanıldı.

Ayrıca, Fredy'in Antalyaspor Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, teknik ekip ve futbolcularla vedalaştığı fotoğraflara yer verildi.

2018-2019 sezonunda Antalyaspor'a transfer olan Fredy, bugüne kadar kırmızı-beyazlı formayla 153 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 23 gol kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.