Fuhuş operasyonunda veresiye defteri

ASAYİŞ 13.09.2021 - 12:43, Güncelleme: 13.09.2021 - 12:43
 

Fuhuş operasyonunda veresiye defteri

Kahramanmaraş’ta polisin bir masaj salonuna düzenlediği operasyonda müşterilerin isimleri ve borçlarının yazılı olduğu veresiye defteri ele geçirildi. Salona fuhuş için müşteri gönderenlere komisyon verildiği belirlendi.

HABERİMİZVAR – Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kahramanmaraş’ta bir kadının işlettiği masaj salonunda fuhuş yapıldığına dair ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler, işletmeci G.A. ile masaj salonuna girip çıkanları takibe aldı. 4 ay süren takip sonunda masaj salonundaki fuhşu G.A., S.G. ve Z.G.’nin organize ettiğini belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Çok sayıda adrese eş zamanlı olarak şafak vakti operasyon düzenleyen polis, 8’i kadın 29 kişiyi gözaltına aldı.   BORÇ LİSTESİNDE 200-300 RAKAMLARI   Şüpheliler gözaltına alınıp emniyete götürülürken, adreslerdeki aramalarda çok sayıda cep telefonu, flaş bellek, cinsel ürünler ile fuhuş yapan kadınlarla birlikte olan erkeklerin isimleri ve borçlarının yazılı olduğu veresiye defteri ele geçirildi. Çok sayıda kişinin isminin olduğu veresiye defterinin borç listesinde isimlerin karşısında 200-300 rakamlarının yazdığı görüldü.   MÜŞTERİ GETİRENE KOMİSYON VAR   Emniyette sorguya alınan şüpheliler, suçlarını itiraf etti. Salona fuhuş için gidenlerin, başka kişilerin referansıyla gittiği, ayrıca G.A.’nın salona fuhuş için müşteri gönderenlere komisyon verdiği belirlendi. Sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Öte yandan amacı dışında kullanılan masaj salonu da kapatıldı.   
Kahramanmaraş’ta polisin bir masaj salonuna düzenlediği operasyonda müşterilerin isimleri ve borçlarının yazılı olduğu veresiye defteri ele geçirildi. Salona fuhuş için müşteri gönderenlere komisyon verildiği belirlendi.

HABERİMİZVAR – Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Kahramanmaraş’ta bir kadının işlettiği masaj salonunda fuhuş yapıldığına dair ihbar üzerine harekete geçti. Ekipler, işletmeci G.A. ile masaj salonuna girip çıkanları takibe aldı. 4 ay süren takip sonunda masaj salonundaki fuhşu G.A., S.G. ve Z.G.’nin organize ettiğini belirleyen ekipler, operasyon için düğmeye bastı. Çok sayıda adrese eş zamanlı olarak şafak vakti operasyon düzenleyen polis, 8’i kadın 29 kişiyi gözaltına aldı.

 

BORÇ LİSTESİNDE 200-300 RAKAMLARI

 

Şüpheliler gözaltına alınıp emniyete götürülürken, adreslerdeki aramalarda çok sayıda cep telefonu, flaş bellek, cinsel ürünler ile fuhuş yapan kadınlarla birlikte olan erkeklerin isimleri ve borçlarının yazılı olduğu veresiye defteri ele geçirildi. Çok sayıda kişinin isminin olduğu veresiye defterinin borç listesinde isimlerin karşısında 200-300 rakamlarının yazdığı görüldü.

 

MÜŞTERİ GETİRENE KOMİSYON VAR

 

Emniyette sorguya alınan şüpheliler, suçlarını itiraf etti. Salona fuhuş için gidenlerin, başka kişilerin referansıyla gittiği, ayrıca G.A.’nın salona fuhuş için müşteri gönderenlere komisyon verdiği belirlendi. Sorguları tamamlanan şüpheliler, adliyeye sevk edildi. Öte yandan amacı dışında kullanılan masaj salonu da kapatıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.