Fuhuşa zorlanan 6 yabancı kadın kurtarıldı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2024 - 16:34, Güncelleme: 25.03.2024 - 16:34
 

Fuhuşa zorlanan 6 yabancı kadın kurtarıldı

Antalya’da polisi 8 adrese eş zamanlı düzenlediği fuhuş operasyonunda, yabancı uyruklu 6 mağdur kurtarıldı, gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

haberimizvar.net- Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, “Fuhşa teşvik aracılık ve yer temin etmek ” suç konusu ile ilgili çeşitli uyruklara mensup 6 mağdur ve 7 şüpheli olduğu tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, yabancı uyruklu N.J., M.A., V.A., T.S., K.R. ve F.R. isimli mağdurları kurtardı, olayın şüphelileri İ.A., S.Y., M.Y., M.Ö., G.D., M.T. ve yabancı uyruklu D.T.K. yakalandı. Şüphelilerden M.Ö’nün “Fuhşa Teşvik Aracılık ve Yer Temin Etmek” suçundan yaklaşık 13 yıl süreyle kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.  Suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ile cep telefonları ve çeşitli materyallere el konuldu.  Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü ise tutuklandı.
Antalya’da polisi 8 adrese eş zamanlı düzenlediği fuhuş operasyonunda, yabancı uyruklu 6 mağdur kurtarıldı, gözaltına alınan 7 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

haberimizvar.net- Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, “Fuhşa teşvik aracılık ve yer temin etmek ” suç konusu ile ilgili çeşitli uyruklara mensup 6 mağdur ve 7 şüpheli olduğu tespit etti. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, yabancı uyruklu N.J., M.A., V.A., T.S., K.R. ve F.R. isimli mağdurları kurtardı, olayın şüphelileri İ.A., S.Y., M.Y., M.Ö., G.D., M.T. ve yabancı uyruklu D.T.K. yakalandı. Şüphelilerden M.Ö’nün “Fuhşa Teşvik Aracılık ve Yer Temin Etmek” suçundan yaklaşık 13 yıl süreyle kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. 
Suçtan elde edildiği değerlendirilen bir miktar para ile cep telefonları ve çeşitli materyallere el konuldu. 
Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 4’ü ise tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.