Futbolda adalet istiyoruz!

SPOR 28.02.2024 - 13:07, Güncelleme: 28.02.2024 - 13:07
 

Futbolda adalet istiyoruz!

Antalyaspor'un Süper Lig'in 27inci haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray karşılaşmasındaki hakem kararlarına olan tepkisi öfkeye dönüştü. Kımızı beyazlı takımın yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'de şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında diğer akımların meze edildiği vurgulanarak, "Futbolda adalet istiyoruz" denildi.

haberimizvar.net- Antalyaspor'dan 'Futbolda adalet istiyoruz' haykırışı. Yazılı bir açıklama yapan kımızı beyazlı takımın yönetim kurulu, Bitexen Antalyaspor'un Süper Lig'in 27'inci haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında kamuoyu tarafından skandal olarak değerlendirilen hakem kararları sonrası haklı adalet anlayışının ülke çapında yankı bulduğu vurgulandı. Açıklamada, Kulüp Başkanı Sinan Boztepe'nin Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamaların doğru tespitler içeren bir isyan haykırışı olduğu belirtilerek, "Ancak ülkemizin futbol ikliminde hakkı yenenin adalet arayışı her zaman olduğu gibi ceza olarak geri dönmektedir. Antalyaspor Yönetim Kurulu olarak, Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk ettiği Başkanımız Sinan Boztepe'nin arkasında olduğumuzu buradan açıkça ifade etmek isteriz" denildi. TARAFTARLARA BİRLİK, BERABERLİK ÇAĞRISI Antalyaspor Yönetim Kurulu'nun açıklamasında,"Türkiye'de şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında diğer takımların meze edildiği bir ortamda camianın sımsıkı sarılarak birlik ve beraberlik örneği göstermesi gereken günler yaşıyoruz" ifadelerine de yer verildi. Kırmızı beyazlı yönetim taraftarlara yönelik olarak da şu mesajı verdi: "Bu noktada camiamızı bugünden başlayarak, 4 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak olan Gaziantep FK karşılaşması da dahil olmak üzere kulübümüze yakışır tepkiyi vermeye davet ediyoruz. Antalyaspor'umuzun tertemiz tarihi, onurlu ve saygın duruşuna uygun yapılacak her türlü tepkinin topyekun olarak verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizler Antalyaspor Yönetim Kurulu olarak daha fazla hakkımızın yenmesine izin vermeyeceğimizi buradan açıkça ifade ediyoruz. Büyük Antalyaspor taraftarının her zaman olduğu olduğu gibi gerek sahada, gerekse tribünlerde gerekli desteği vereceğinize inanıyoruz. Bizler futbolda adalet istiyoruz."
Antalyaspor'un Süper Lig'in 27inci haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray karşılaşmasındaki hakem kararlarına olan tepkisi öfkeye dönüştü. Kımızı beyazlı takımın yönetim kurulu tarafından yapılan açıklamada, Türkiye'de şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında diğer akımların meze edildiği vurgulanarak, "Futbolda adalet istiyoruz" denildi.

haberimizvar.net- Antalyaspor'dan 'Futbolda adalet istiyoruz' haykırışı. Yazılı bir açıklama yapan kımızı beyazlı takımın yönetim kurulu, Bitexen Antalyaspor'un Süper Lig'in 27'inci haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında kamuoyu tarafından skandal olarak değerlendirilen hakem kararları sonrası haklı adalet anlayışının ülke çapında yankı bulduğu vurgulandı.

Açıklamada, Kulüp Başkanı Sinan Boztepe'nin Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamaların doğru tespitler içeren bir isyan haykırışı olduğu belirtilerek, "Ancak ülkemizin futbol ikliminde hakkı yenenin adalet arayışı her zaman olduğu gibi ceza olarak geri dönmektedir. Antalyaspor Yönetim Kurulu olarak, Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği'nin Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk ettiği Başkanımız Sinan Boztepe'nin arkasında olduğumuzu buradan açıkça ifade etmek isteriz" denildi.

TARAFTARLARA BİRLİK, BERABERLİK ÇAĞRISI

Antalyaspor Yönetim Kurulu'nun açıklamasında,"Türkiye'de şampiyonluğa oynayan takımlar karşısında diğer takımların meze edildiği bir ortamda camianın sımsıkı sarılarak birlik ve beraberlik örneği göstermesi gereken günler yaşıyoruz" ifadelerine de yer verildi. Kırmızı beyazlı yönetim taraftarlara yönelik olarak da şu mesajı verdi:

"Bu noktada camiamızı bugünden başlayarak, 4 Mart Pazartesi günü saat 20.00'da oynanacak olan Gaziantep FK karşılaşması da dahil olmak üzere kulübümüze yakışır tepkiyi vermeye davet ediyoruz. Antalyaspor'umuzun tertemiz tarihi, onurlu ve saygın duruşuna uygun yapılacak her türlü tepkinin topyekun olarak verilmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizler Antalyaspor Yönetim Kurulu olarak daha fazla hakkımızın yenmesine izin vermeyeceğimizi buradan açıkça ifade ediyoruz. Büyük Antalyaspor taraftarının her zaman olduğu olduğu gibi gerek sahada, gerekse tribünlerde gerekli desteği vereceğinize inanıyoruz. Bizler futbolda adalet istiyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.