Futsal heyecanı başlıyor

SPOR 10.10.2019 - 15:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Futsal heyecanı başlıyor

Manavgat Belediyesi'nin 11- 24 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Manavgat Belediyesi Futsal Turnuvası için geri sayım başladı

haberimizvar.net Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği Manavgat Belediyesi Futsal Turnuvası hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan futsal turnuvasında 16 takım 4'lü gruplar halinde mücadele edecek. Her akşam dört müsabakanın yapılacağı turnuva Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda oynanacak. Salon futbolu olarak nitelendirilen futsal, 5'şer kişiden oluşan takımlarla spor salonlarında oynanıyor. Sınırsız oyuncu değiştirme hakkı olan futsal müsabakalarında takımlar, 20'şer dakikadan iki devre halinde mücadele edecek. HEYECANI DAHA YÜKSEK Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha atak ve görsel bir şovu andıran futsal müsabakalarında heyecanın daha da yüksek olduğunu belirterek, Manavgat'a sosyal ve kültürel açıdan artı değer katacak olan her türlü projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat halkını, 11 Ekim Cuma günü saat 19.00'da başlayacak olan futsal turnuvası için Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'na davet etti.    
Manavgat Belediyesi'nin 11- 24 Ekim tarihleri arasında düzenlediği Manavgat Belediyesi Futsal Turnuvası için geri sayım başladı

haberimizvar.net Manavgat Belediyesi'nin düzenlediği Manavgat Belediyesi Futsal Turnuvası hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan futsal turnuvasında 16 takım 4'lü gruplar halinde mücadele edecek. Her akşam dört müsabakanın yapılacağı turnuva Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'nda oynanacak. Salon futbolu olarak nitelendirilen futsal, 5'şer kişiden oluşan takımlarla spor salonlarında oynanıyor. Sınırsız oyuncu değiştirme hakkı olan futsal müsabakalarında takımlar, 20'şer dakikadan iki devre halinde mücadele edecek.

HEYECANI DAHA YÜKSEK

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, daha atak ve görsel bir şovu andıran futsal müsabakalarında heyecanın daha da yüksek olduğunu belirterek, Manavgat'a sosyal ve kültürel açıdan artı değer katacak olan her türlü projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Şükrü Sözen, Manavgat halkını, 11 Ekim Cuma günü saat 19.00'da başlayacak olan futsal turnuvası için Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu'na davet etti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.