Galatasaray'da bir ayrılık daha

SPOR 29.01.2024 - 10:33, Güncelleme: 29.01.2024 - 10:33
 

Galatasaray'da bir ayrılık daha

Galatasaray'ın büyük umutlarla sezon başında transfer ettiği ancak istenileni bir türlü veremeyen Angelino, İtalya'ya gidiyor.

haberimizvar.net- Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Angelino'nun yeni takımı belli oluyor. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Roma, sarı-kırmızılı takımın sözleşmesini feshetmeye hazır olduğu Angelino için Leipzig ile anlaşma sağladı. İMZA İÇİN İTALYA'YA GİDECEK Roma'nın oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı belirtildi. Sözleşmesinde ayrıca 6 milyon Euro'luk zorunlu olmayan bir satın alma opsiyonu da bulunacağı iddia edildi.
Galatasaray'ın büyük umutlarla sezon başında transfer ettiği ancak istenileni bir türlü veremeyen Angelino, İtalya'ya gidiyor.

haberimizvar.net- Galatasaray'ın kadroda düşünmediği Angelino'nun yeni takımı belli oluyor.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano'nun haberine göre; Roma, sarı-kırmızılı takımın sözleşmesini feshetmeye hazır olduğu Angelino için Leipzig ile anlaşma sağladı.

İMZA İÇİN İTALYA'YA GİDECEK

Roma'nın oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katacağı belirtildi. Sözleşmesinde ayrıca 6 milyon Euro'luk zorunlu olmayan bir satın alma opsiyonu da bulunacağı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.