Gazeteci Özel, Antalya'da evlendi

YEREL 27.06.2022 - 15:47, Güncelleme: 27.06.2022 - 15:48
 

Gazeteci Özel, Antalya'da evlendi

TÜRKİYE Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı ve Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Rıza Özel, meslektaşı Esra İlban ile Antalya'da kır düğünüyle evlendi.

haberimizvar.net- Gazeteci Rıza Özel ile Esra İlban'ın düğünü, Antalya Kültür Merkezi kompleksinde bulunan bir restoranın bahçesinde yapıldı. Kır düğünüyle evlenen çiftin nikahını, damadın ortaokul arkadaşı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi nikah memuru Mustafa Pilavcu kıydı. Dayısı Mehmet Çetin ve arkadaşı Bilal Yakınbaş damadın şahitleri olurken gelinin şahitliklerini ise arkadaşı Hüseyin Eskin ve Gamze Can yaptı. Nikah memuru çifte ayrıcalık yaparak, 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz' sorusunu çiftlere sordurarak nikaha renk kattı. İlk olarak mikrofonu damat Rıza Özel'e veren Pilavcu, "Bu soruyu sizin sormanızı istiyorum. Sorun bakalım Esra hanım sizinle evlenmeyi kabul ediyor mu?" dedi. Bunun üzerine damat 'Benimle evlenmeyi kabul ediyor musun' sorusunu yönelterek müstakbel eşinden 'Evet' yanıtını aldı. Aynı şekilde gelin de damada soruyu yönelterek 'Evet' cevabını aldı. Çiftin cevapları üzerine nikah memuru, "Ben de sizi karı- koca ilan ediyorum" diyerek evlilik cüzdanını çifte verdi.       Düğüne Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde görev yapan foto muhabirlerinin yanı sıra fotoğraf ustalarının yerini aldığı nikah, renkli görüntülere sahne oldu. Ankara ve İstanbul'dan mesai arkadaşları ve meslektaşları, damat Özel'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Antalyalı gazeteciler de Esra- Rıza Özel çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Nikahtan sonra çift ve arkadaşları, geç saatlere kadar eğlendi.       Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan Esra Özel'in düğünden sonra Rıza Özel ile birlikte Ankara'da yaşayacağı ve mesleğine başkentte devam edeceği öğrenildi.       Esra- Rıza Özel çifti, düğün bitiminde balayı için Kaş'a geçti.
TÜRKİYE Foto Muhabirleri Derneği (TFMD) Başkanı ve Hürriyet Gazetesi foto muhabiri Rıza Özel, meslektaşı Esra İlban ile Antalya'da kır düğünüyle evlendi.
haberimizvar.net-
Gazeteci Rıza Özel ile Esra İlban'ın düğünü, Antalya Kültür Merkezi kompleksinde bulunan bir restoranın bahçesinde yapıldı. Kır düğünüyle evlenen çiftin nikahını, damadın ortaokul arkadaşı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi nikah memuru Mustafa Pilavcu kıydı. Dayısı Mehmet Çetin ve arkadaşı Bilal Yakınbaş damadın şahitleri olurken gelinin şahitliklerini ise arkadaşı Hüseyin Eskin ve Gamze Can yaptı. Nikah memuru çifte ayrıcalık yaparak, 'Evlenmeyi kabul ediyor musunuz' sorusunu çiftlere sordurarak nikaha renk kattı. İlk olarak mikrofonu damat Rıza Özel'e veren Pilavcu, "Bu soruyu sizin sormanızı istiyorum. Sorun bakalım Esra hanım sizinle evlenmeyi kabul ediyor mu?" dedi. Bunun üzerine damat 'Benimle evlenmeyi kabul ediyor musun' sorusunu yönelterek müstakbel eşinden 'Evet' yanıtını aldı. Aynı şekilde gelin de damada soruyu yönelterek 'Evet' cevabını aldı. Çiftin cevapları üzerine nikah memuru, "Ben de sizi karı- koca ilan ediyorum" diyerek evlilik cüzdanını çifte verdi.
 
 
 
Düğüne Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, çiftin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Türkiye'nin farklı şehirlerinde görev yapan foto muhabirlerinin yanı sıra fotoğraf ustalarının yerini aldığı nikah, renkli görüntülere sahne oldu. Ankara ve İstanbul'dan mesai arkadaşları ve meslektaşları, damat Özel'i bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Antalyalı gazeteciler de Esra- Rıza Özel çiftinin mutluluğuna ortak oldu. Nikahtan sonra çift ve arkadaşları, geç saatlere kadar eğlendi.
 
 
 
Antalya Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan Esra Özel'in düğünden sonra Rıza Özel ile birlikte Ankara'da yaşayacağı ve mesleğine başkentte devam edeceği öğrenildi.
 
 
 
Esra- Rıza Özel çifti, düğün bitiminde balayı için Kaş'a geçti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.