Gazeteciler kalem bıraktı

GÜNDEM 13.02.2022 - 12:10, Güncelleme: 13.02.2022 - 12:10
 

Gazeteciler kalem bıraktı

Antalya’da toplanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na üye gazeteciler, iletişim başkanlığının toplanmaması, internet yasasısın çıkmaması ve basın hürriyetine yapılan saldırılara tepki olarak kalem bıraktı

haberimizvar.net- Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanlar Konseyi Antalya’da toplandı. Buluşmaya Antalya Basın Cemiyeti tam kadro katıldı.  Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ile federasyona bağlı cemiyet başkanları medyada yaşanan sorunlara tepki için kalem bıraktı. İletişim Başkanlığı’nın uzun süredir toplanmadığını, internet yasasının çıkmadığını ve basın hürriyetine yapılan saldırıların devam ettiğini söyleyen TGF Başkanı Karaca, “Çözüm istiyoruz” dedi. PROTESTOLAR DEVAM EDECEK TGF olarak Anadolu Basını Buluşuyor etkinliklerinin devam edeceğini belirten Karaca, “Buradan yetkililere sesleniyoruz. Antalya’dan başlattığımız kalem bırakma eylemini sorunlara çözüm üretilene kadar diğer illerde devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından TGF’ya bağlı cemiyet başkanları hep birlikte kalem bıraktı.
Antalya’da toplanan Türkiye Gazeteciler Federasyonu’na üye gazeteciler, iletişim başkanlığının toplanmaması, internet yasasısın çıkmaması ve basın hürriyetine yapılan saldırılara tepki olarak kalem bıraktı

haberimizvar.net- Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Başkanlar Konseyi Antalya’da toplandı. Buluşmaya Antalya Basın Cemiyeti tam kadro katıldı.  Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanı Yılmaz Karaca ile federasyona bağlı cemiyet başkanları medyada yaşanan sorunlara tepki için kalem bıraktı. İletişim Başkanlığı’nın uzun süredir toplanmadığını, internet yasasının çıkmadığını ve basın hürriyetine yapılan saldırıların devam ettiğini söyleyen TGF Başkanı Karaca, “Çözüm istiyoruz” dedi.

PROTESTOLAR DEVAM EDECEK
TGF olarak Anadolu Basını Buluşuyor etkinliklerinin devam edeceğini belirten Karaca, “Buradan yetkililere sesleniyoruz. Antalya’dan başlattığımız kalem bırakma eylemini sorunlara çözüm üretilene kadar diğer illerde devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından TGF’ya bağlı cemiyet başkanları hep birlikte kalem bıraktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.