Gazipaşa Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

GÜNDEM 17.08.2022 - 12:07, Güncelleme: 17.08.2022 - 12:07
 

Gazipaşa Belediyesi’nde toplu sözleşme sevinci

Gazipaşa Belediyesi 219 işçiyi kapsayan toplu sözleşmesini Genel İş Sendikası ile imzaladı.

haberimizvar.net- Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediye işçilerinin yüzünü güldürdü. Başkan Yılmaz, DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası ile imzaladığı toplu sözleşme ile sosyal yardımlar hariç 219 işçinin maaşlarında yüzde 42 oranında artış sağladı. Başkan Yılmaz, sosyal medya hesabından imzalanan sözleşmeyi şöyle duyurdu: HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ “DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası ile imzalanan toplu sözleşme ile belediyemizde çalışan 219 emekçi işçimizin maaşlarında sosyal yardımlar hariç yüzde 42 oranında artış yaptık. Emekçilerimizin alın terinin karşılığını vermek bizim için çok önemli. İmzaladığımız bu sözleşmenin hem emekçi mesai arkadaşlarıma hem de belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Gazipaşa Belediyesi 219 işçiyi kapsayan toplu sözleşmesini Genel İş Sendikası ile imzaladı.

haberimizvar.net- Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, belediye işçilerinin yüzünü güldürdü. Başkan Yılmaz, DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası ile imzaladığı toplu sözleşme ile sosyal yardımlar hariç 219 işçinin maaşlarında yüzde 42 oranında artış sağladı. Başkan Yılmaz, sosyal medya hesabından imzalanan sözleşmeyi şöyle duyurdu:

HAYIRLI OLSUN DİLEĞİ

“DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası ile imzalanan toplu sözleşme ile belediyemizde çalışan 219 emekçi işçimizin maaşlarında sosyal yardımlar hariç yüzde 42 oranında artış yaptık.
Emekçilerimizin alın terinin karşılığını vermek bizim için çok önemli.
İmzaladığımız bu sözleşmenin hem emekçi mesai arkadaşlarıma hem de belediyemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.