Gazipaşa Kaymakamı şehit ailesiyle iftar yaptı

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.03.2024 - 15:51, Güncelleme: 15.03.2024 - 15:51
 

Gazipaşa Kaymakamı şehit ailesiyle iftar yaptı

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, şehit ailesinin evine konuk olup birlikte iftar yaptı.

haberimizvar.net- Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, eşi Bedriye Altun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile birlikte Şehit Jandarma Er Ahmet Şen'in ailesinin evine konuk oldu. Kaymakam Altun ve beraberindekiler şehit ailesiyle sohbet edip, birlikte iftar yaptı. Kaymakam Orhan Altun, "Bu mübarek ayda şehidimizin ana ocağında iftar sofrasında bulunmaktan gurur duyduk. Davetlerinden dolayı başta şehidimizin annesi ve ailesine hayırlı ramazanlar diliyor teşekkür ediyorum. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır" dedi. 
Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, şehit ailesinin evine konuk olup birlikte iftar yaptı.

haberimizvar.net- Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun, eşi Bedriye Altun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça ile birlikte Şehit Jandarma Er Ahmet Şen'in ailesinin evine konuk oldu. Kaymakam Altun ve beraberindekiler şehit ailesiyle sohbet edip, birlikte iftar yaptı.

Kaymakam Orhan Altun, "Bu mübarek ayda şehidimizin ana ocağında iftar sofrasında bulunmaktan gurur duyduk. Davetlerinden dolayı başta şehidimizin annesi ve ailesine hayırlı ramazanlar diliyor teşekkür ediyorum. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.